""
""

Milan je kanal, Firenca je moćna, Alegrija čeka „razgovor“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.11.13. | 22:34

Viola slavila na San Siru, Maksu su odbrojani dani. Milan već 15 godina nije bio gori od ovoga

Milan može polako da počne da se sprema za sledeću sezonu. Jer ovo će biti sezona koju će svi Rosoneri želeti što pre da zaborave. Poslednji put Milan je bio ovako još pre petanestak godina. U sezoni 1996/97 su završili na 11. mestu, a godinu dana kasnije su bili deseti na prvenstvenoj lestvici.

Izabrane vesti

Večeras je skalp Milanu skinula Fiorentina i osvetila im se za onaj finiš iz prošle sezone, kada su im Rosoneri preoteli mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Viola je bez mnogo napora slavila 2:0 na San Siru i nanela Milanezima peti poraz u sezoni. Milan ima samo dva pobede na poslednjih deset mečeva. Milan večeras nije stvorio nijednu ozbiljnu šansu. 

Fiorentina je povela golčinom „El LokaVargasa i kada se očekivalo da Rosoneri svim silama krenu ka preokretu, usledio je još jedan hladan tuš. Golman Gabrijel je spustio loptu na nogu Borhi Valeru, a Španac ćušnuo loptu u mrežu. U tom momentu, besni Galijani je napustio ložu na San Siru. To može da znači samo jedno: Masimilijanu Alegri posle dve i po godine na klupi Rosonera preti pakovanje kofera. Izgleda da je Maks večeras potrošio i poslednji kredit. Možda je vreme za Pipa Inzagija na klupi Milana...

Za razliku od Milana, Napoli nije dozvolio nikakvo iznenađenje. Napolitanci su sa 2:1 slavili na svom San Paolu protiv Katanije, ekspresnim golovima Kaljehona i Hamšika. Sicilijanci su smanjili preko Kastra, ali je Benitez u svom stilu zatvorio meč. 

SERIJA A – 11. KOLO:

Parma - Juventus 0:1 (0:0)
/Pogba 77/

Milan – Fiorentina 0:2 (0:1)
/Vargas 27, Valero 73/

Napoli - Katanija 2:1 (2:1)
/Kaljehon 15, Hamšik 20 - Kastro 25/

Nedelja:
12.30 Livorno - Atalanta
15.00 Sampdorija – Sasuolo
15.00 Udineze – Inter
15.00 Verona – Kaljari
15.00 Lacio – Đenova
20.45 Torino - Roma

Ponedeljak:
20.45 Bolonja - Kjevo

(FOTO: Action images)


tagovi

Borha ValeroEvropaFjorentinaHuan Manuel VargasItalijaKatanijaMasimilijano AlegriMilanNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara