Milan na pragu drugog pojačanja: Stiže Kolumbijac!

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.12.18. | 13:46

Nazire se rešenje za muke u napadu Rosonera

Milan je kupovinom Lukasa Pakete iz Flamenga obezbedio prvo januarsko pojačanje, a na pomolu je i drugo. Italijanski mediji javaljaju da je ugovoren i dolazak kolumbijskog napadača Luisa Murijela iz Sevilje. On je i letos bio želja Rosonera, ali se tada posao nije realizovao. U januaru bi trebalo...

U taboru Milana će svakako biti promena ove zime. Očekuje se trampa Iguain za Moratu, sigurno dolazi i neki vezista poput Fabregasa. Paketa je već tu, ali traži se i igrač Murijelovog profila.

Izabrane vesti

Milan nema opciju „drugog“ napadača jer su Iguain i Kutrone slični tipovi igrača i nisu baš kompaktibilni u tandemu. Potreban je neki brži igrač poput Murijela koji se izvlači na stranu, igra „jedan na jedan“ i može da asistira. Neko ko bi čak zauzeo i mesto Hakana Čalhanoglua koji se očigledno ne snalazi dobro na levom krilu i mogao bi da bude prodat Lajpcigu.

Italijanski mediji javljaju da se Milan već skoro dogovorio sa Seviljom oko pozajmice Kolumbijca do kraja sezone i da će na leto u zavisnosti od plasmana u Ligu šampiona biti odlučeno da li Murijel ostaje ili se vraća u Andaluziju. Ako se Milan plasira u elitno takmičenje, Sevilja insistira na obaveznom otkupu ugovora.

Rosonerima još nedostaje dogovor sa igračem oko njegovih finansijskih ulova, ali s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi, verovatno jedva čeka da pobegne na San Siro. U Sevilji je poptuno u senci Andrea Silve kojeg će španski klub uskoro otkušiti baš od Milana.

(FOTO: reuters)


tagovi

Luis MurijelZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara