Milanov defanzivac polomio nogu

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.04.19. | 18:13

Kraj sezone

Jedna za drugom se nižu loše vesti u Milanu. Posle posrtanja u prvenstvu, ispadanja u polufinalu Kupa Italije, sada je stigla i loša vest iz klupske ambulante.

Mladi defanzivac Davide Kalabrije je zbog povrede završio sezonu!

Izabrane vesti

Desni bek Rosonera nije baš zvezda tima po fudbalskom kvalitetu, ali je jedan od najsrčanijih i najborbenijih momaka u ekipi koje je često umeo da unese živost i agresivnost u bledim izdanjima Gatuzovog tima. Kalabrija je sinoć protiv Lacija bio starter, stvorio je i jedinu šansu za Rosonere u prvom poluvremenu, ali je ubrzo zamenjen zbog povrede.

Lekarskim pregledima je danas utvrđeno da je Kalabrija polomio jednu od kostiju potkloenice i da će morati da pauzira najmanje dva meseca. To znači da će Kalabrija propustiti i naredno EP za mlade reprezentacije u kojem je Italija domaćin.

U startnoj postavi Milana će ga zameniti Andrea Konti ili veteran Injacio Abate. Milan do kraja sezone ima još pet prvenstvenih mečeva u kojima će pokušati da zadrži četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona. Već za vikend gostuju direktnom rivalu Torinu.

(FOTO: reuters)


tagovi

Davide Kalabrija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara