""
""

Milanov pun pogodak - Rikardo Rodrigez!

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.05.17. | 15:42

Dok se čeka Frank Kesi, Rosoneri dogovorili transfer švajcarskog levog beka

Nisu se šalili novi vlasnici Milana kada su najavili da će punom parom krenuti u realizaciju velikog projekta kojim bi Rosoneri konačno napravili prvi korak ka povratku na staze stare slave.

Izabrane vesti

Dok se na San Siru još nestrpljivo iščekuje definitivni dogovor Milana i Atalante oko potpisa Franka Kesija, članovi kineskog konzorcijuma okupljeni oko posrnulog evropskog giganta postigli su još jedan veliki dogovor - sa Rikardom Rodrigezom!

Momka koga su poslednjih meseci svim silama želeli Čelsi, Inter, Pari Sen Žermen, kao i još nekoliko evropskih bogataša, uprava Milana uspela je da ubedi da je njegova budućnost upravo u crveno-crnom dresu, pa su zato postigli dogovor oko ličnih uslova saradnje. 

Kako se ističe, Rodrigezova godišnja plata trebalo bi bude oko 3.000.000 evra neto, a na to će doći još i bogati dodaci za ispunjene ciljeve tokom sezone. Ugovor bi trebalo da bude potpisan na četiri godine. 

Sada čelnicima Milana ostaje da dogovore obeštećenje za univerzalnog Švajcarca, koji operiše po celom levom boku. Poznato je još od prošlog leta da je Rodrigezova otkupna klauzula 22.500.000 evra, ali u Milanu još nisu odlučili da li će gađati upravo tu, ili neku nižu sumu novca. 

Ono što je izvesno jeste da će Rodrigez napustiti Volfzburg ovog leta, pošto sam nije zadovoljan putanjom kojom ide klub, kao ni postignutim rezultatima. Gde će otići, to još čekamo da saznamo. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiEngleskaEvropaFrancuskaInterItalijaLiga 1MilanNemackaPari Sen ŽermenPremijer ligaRikardo RodrigezSerija AVolfzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara