"Milan Milanović besan"
"Milan Milanović besan"

Milanović besan: Izgubili smo od Čuke 0:7, nisam se ljutio, ali ovo danas je bilo bezobrazno!

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.08.15. | 20:26

Trener Rada ogorčen na ekipu posle poraza u Ivanjici

Milan Milanović besanRapsodija protiv Radnika u trećem kolu i ubedljivih 4:1 uz dva evrogola. Samo nedelju dana kasnije sasvim drugačija izvedba igrača Rada. Trener Milan Milanović ogorčen je svoj tim posle poraza od Javora od 0:3.
"Čestitke kolegi Aleksandru Janjiću i ekipi Javora na zaslulenoj pobedi. Čista je kao suza, od prvog do poslednjeg trenutka. Dobro su odigrali, imali više šansi, više napadali i za to su nagrađeni", smireno je počeo Milanović pre no što je počeo da sipa kritike na račun igre njegovog tima.
"Odavno nisam bio ovako razočaran. Izgubili smo 7:0 od Čukaričkog prošle sezone. Težak je to momenat bio za mene, međutim nisam imao nijednu primedbu, nijednom igraču za odnos prema utakmici. Ali ovo je danas bilo bezobrazno, sramno i prepotentno", ispalio je Milanović.

Pitanja nije bilo potrebno postavljati.
"Počeli smo da igramo nešto posle 0:2. Grlom u jagode. Ostavili smo pozadi sve otvoreno tako da je bilo pitanje trenutka kada ćemo primiti taj treći gol. Ja se trudim da treniram ekipu, da ta igra bude borbena, agresivna, žustra, ali izgleda da mi ne uspeva. Kada vidim da mi igrači ovako izađu na teren... Da li su mislili da mogu tako da pobeđuju sve redom? Samo su podcenili Javor, a to je mnogo opasno protiv bilo koga, a ne protiv ekipe koja je ispred vas na tabeli, koja ima više bodova i koja je odigrala tri utakmice na vrlo visokom nivou. Za mene je to veliko razočaranje. Pojedinačno ćemo pričati. Garantujem da će biti promena za sredu. Ovako sigurno nećemo igrati dok sam ja trener. Ili ja neću dugo biti trener ako nastavimo ovako".

Izabrane vesti

Trener Javora Aleksandar Janjić logično sasvim drugačije raspoložen.
"S obzirom na to da je kolega Milanović razočaran ja sam veoma zadovoljan i ohrabren ovim današnjim nastupom. Sve četiri utakmice odigrali smo na visokom nivpu. Bez obzira na poraz u Novom Sadu od Vojvodine. Danas smo imali jedan određeni nivo igre. Momcima čestitam, zaista su pokazali mnogo toga. Igrali su dobro, pre svega glavom i od prvog minuta pokazali šta i kako želimo. I u tom pravcu smo izašli da odigramo ovu utakmicu".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadMilan MilanovićJavorAleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara