Milevski u formi, Dnjepro strahuje

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.05.18. | 14:23

Dinamo iz Bresta osvojio nedavno kup Belorusije

Ako je suditi po polufinalnom dvomeču u okviru kupa Belorusije, Dinamo Brest bi trebalo bez problema da upiše trojku protiv Dnjepro Mogiljova. Ipak, prvenstvo je druga priča, videlo se to i tokom jučerašnjeg dana, kada je neprikosnoveni BATE remizirao kod kuće sa Isločem.

Krajem aprila i početkom maja Dinamo je u dva susreta sprečio Dnjepro da se nađe u finalu najmasovnijeg talmičenja u zemlji, i to na suveren način. Kod kuće je slavio sa 2:0, a u gostima čak sa 4:1. Pre desetak dana je čak na krilima te forme uspeo i da osvoji kup, pošto je u finalu bio bolji od BATE Borisova 3:2, iako je dva puta gubio. Partije u šampionatu nisu bile na zadovoljavajućem nivou dok je tim iz Bresta išao ka odbrani kupa, pa je došlo vreme da ekipa koja u svojim redovima ima internacionalnu zvezdu Artema Milevskog, najzad počne da se penje na tabeli. Iskusni Ukrajinac bio je strelac na dva prethodna susreta. Dinamo je trenutno osmoplasirani sa čak 15 bodova manje od lidera iz Borisova, uz meč manje.

Izabrane vesti

Dnjepo Mogiljov je bez pobede na osam poslednjih duela u svim takmičenjima, a na četiri od minulih šest nije dao gol. Na gostovanjima je prilično loš, pošto je izgubio na pet od proteklih sedam mečeva na strani.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:45 1248 BLR 1 Dinamo Brest - Dnepro Mogiljov ki 1 1,45
Ukupna kvota1,45

BELORUSIJA 1 - 9. KOLO

Utorak
17.45: (2,30) Vitebsk (2,90) Slutsk (3,35)
19.45: (1,45) Dinamo Brest (4,00) Dnjepro Mogiljov (7,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeArtem MilevskiDinamo Brest

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara