"Milner i Kutinjo"
"Milner i Kutinjo"

Milner: Igramo ružno, ali baš nas briga!

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.08.15. | 09:24

"Odlika najboljih timova je da se prilagode situaciji i pobede čak i kada nije sve u njihovim rukama", rekao je bivši igrač Mančester Sitija

Milner i Kutinjo

Vezista Liverpula Džejms Milner nije posebno zabrinut zbog bledog izdanja svog tima na otvaranju sezone protiv Stouka.

Izabrane vesti

Iz utakmice na Britanija stadionu ionako će se samo pamtiti spektakularan pogodak Filipea Kutinja u 86. minutu, koji je Redsima doneo bodove na tradicionalno teškom gostovanju. Liverpul je prošle sezone na tom istom terenu poražen sa 6:1, tako da ovih 0:1 iz tog ugla deluju fenomenalno.
"Uvek je važan rezultat. Ako budemo igrali ružno na svakoj utakmici u sezoni, a pritom pobedimo u svakoj, svi će biti srećni zbog toga. Generalno, morate da procenite situaciju na terenu i prilagodite se sitaciji, jer ćemo igrati protiv različitih timova i formacija. Odlika najboljih timova je da se prilagode situaciji i pobede učak i kada nije sve u njihovim rukama", rekao je bivši igrač Mančester Sitija.

Engleski reprezentativac ima samo reči hvale za Filipea Kutinja.
"On napreduje sve vreme. Igrao sam protiv njega nekoliko puta prošle sezone i mogu da kažem da je bilo lepo sada kada sam bio na njegovoj strani. On ima veliki kvalitet, baš kao i cela ekipa", rekao je Milner.

Redsi važan trijumf na startu sezone mogu da naplate već narednog ponedeljka kada na Enfild stiže novopečeni prvoligaš Bornmut.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaLiverpulEvropaEngleskaDžejms Milner

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara