""
""

Milojević: Deki mi je poklonio drugi život, za mene i navijače on je Bog!

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.11.14. | 10:25

"Bio je ovo vrlo emotivan trenutak za mene. Zahvaljujući njemu sam ovde gde jesam", rekao je legendarni čuvar mreže crveno-belih

Nekadašnji golman Crvene zvezde i član generacije koja se popela na krov sveta, Zvonko Milojević, emotivno je doživeo trenutak oproštaja Dejana Stankovića od crveno-belog dresa.

Izabrane vesti

Legendarni čuvar mreže crveno-belih 2007. godine je doživeo tešku saobraćajnu nesreću i ostao nepokretan, a u dosadašnjem toku oporavka najveću podršku mu je pružao upravo kum Dejan Stanković.
"Bio je ovo vrlo emotivan trenutak za mene. Deki mi je poklonio drugi život. Zahvaljujući njemu sam ovde gde jesam, zato je on za mene i navijače Bog! Deki je rekao da će završiti u Zvezdi, takođe i da će biti trener. Siguran sam da će jednog dana biti i na klupi Crvene zvezde. Deki ima prilke da uči i toće se ostvariti, sigruran sam", rekao je Milojević, a prenosi Sportski žurnal.

Milojević se na kraju prvog poluvremena meča između Crvene zvezde i Udinezea pojavio ispred severne tribine Marakane zajedno sa Dejanom Stankovićem, što su Delije sa oduševljenjem prihvatile uz povike: "Bori se, Miloje!".

(FOTO: Star Sport)
 


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan StankovićSrbijaSuperligaZvonko Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara