"Milojević i Grigorčuk"
"Milojević i Grigorčuk"

Milojević računa na Matića u revanšu i poručuje: Od nas sve zavisi!

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.07.15. | 13:36

"Mislim da oni mogu da budu samo agresivniji, ali da neće menjati stil igre. Ipak, moram da budem iskren. Ne razmišljamo puno o njima sada već isključivo o nama", poručio je strateg Brđana

Milojević i Grigorčuk

Fudbaleri Čukaričkog u četvrtak od 18 časova po srednjeevropskom vremenu igraju revanš meč drugog kola Lige Evrope sa Gabalom iz Azerbejdžana. Ekspedicija kluba sa Banovog brda u sredu od 10 poleće za Baku, gde će se dan kasnije sastati sa ekipom Romana Grigorčuka, koju je prošlog četvrtka savladala na svom terenu minimalnim rezultatom.
"Gabala će se sa Karabagom boriti za šampionsku titulu u Azerjbedžanu. Mi imamo povoljan rezultat iz prvog meča, ali nećemo razmišljati o njemu i nećemo dozvoliti da utiče na nas. Ponašaćemo se kao da od ovog meča sve zavisi. Mislim da oni mogu da budu samo agresivniji, ali da neće menjati stil igre. Ipak, moram da budem iskren. Ne razmišljamo puno o njima sada već isključivo o nama", rekao je trener Čukaričkog Vladan Milojević.

Izabrane vesti

Strateg Brđana rekao je da nema problema sa povredama i poručio da se u tim vraćaju kapiten Igor Matić i Đordje Bašanović.

Andrija Pavlović je sa tri pogodtka u prvom kolu Superlige pokazo da bi ove sezone mogao da bude jedan od možda i najboljih strelaca domaćeg prvenstva, a svakako bi mogao da bude i jedan od glavnih aduta Beograđana u revanšu protiv Azera.
"Mi smo ekipa koja u svaki meč ulazi maksimalno. Ovaj rezultat nam ne daje za pravo da se opustimo. Naša snaga je kolektivna igra i ako tako bude bilo i u Azerbejdžanu možemo da se nadamo prolazu u narednu rundu. Mnogo mi je drago zbog tri gola i učiniću sve da postignem pogodak i u četvrtak. Kao klub rastemo iz dana u dan i nema razloga da strahujemo od bilo koga bez obzira na budžet i ligu iz koje rival dolazi", rekao je Pavlović.

Ukoliko prođu u narednu rundu, fudbaleri Čukaričkog će već narednog četvrtka u gostima igrati sa kiparskim Apolonom, koji je pobedom od 4:0 u prvom meču protiv litvanskog Trakaja praktično već obezbedio plasman u treće kolo.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladan MilojevićSrbijaLiga EvropeIgor MatićGabalaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara