"Milojko Pantić"
"Milojko Pantić"

Milojko Pantić: I Džaja i Cvele su morali da budu ljubazni prema Arkanu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.04.14. | 16:35

"Ako se Ljupko slikao sa Arkanom, nije se slikao iz ljubavi prema njemu, nego je morao da se slika - takvo je vreme bilo", rekao je poznati srpski komentator

Milojko PantićU Bosni i Hercegovini digla se velika bura povodom sporne fotografije na kojoj Željko Ražnatović Arkan uči Ljupka Petrovića da puca iz heklera. Iako se ispostavilo da je u pitanju foto-montaža, Sarajevo i srpski stručnjak su zbog svega odlučili da prekinu pregovore, a mediji su nastavili da kopaju po prošlosti.

Poznati sportski komentator Milojko Pantić stao je u odbranu Petrovića o dodao kako se Arkanu nije moglo reći “NE”.
"Baš sam neki dan gledao fotografiju, posle povratka iz Tokija, na kojoj Džajić i Cvetković ljube Arkana - ne zato što su ga voleli, nego zato što su morali. Ako su Džajić i Cvetković morali da budu najljubazniji sa njim, morao je i Ljupko", rekao je  Pantić za Al Džaziru.

Prepričao je i neugodno iskustvo koje je, prenoseći jednu od utakmica Crvene zvezde i Obilića, imao s Arkanom. Tadašnji vlasnik Vitezova sa Vračara zamerio mu je što nije vidio jedan prekršaj nad svojim igračem.
"Sreo me je na ulici, rekao da me treba išamarati i naredio da dođem kod njega, jer će mi on kupiti naočare. Pitao sam ljude šta da radim, a oni su mi rekli da se ne zezam i da idem obavezno. Arkan me je odveo u Knez Mihajlovu, džipom uleteo u pešačku zonu i naredio da mi naprave dva para naočara. Kad je otišao pitao sam prodavca koliko to košta, jer nemam lovu, ali ću otplatiti. Samo su mi odgovorili: 'Gde smemo da vam kažem koliko košta? Jeste li normalni!?' Arkanu se nije smelo reći 'Ne'".

Na kraju sportski komentator nije želeo da ulazi u priču da li je slika prava ili ne.
"Ako se Ljupko slikao sa Arkanom, nije se slikao iz ljubavi prema njemu, nego je morao da se slika - takvo je vreme bilo", zaključio je Pantić.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

Pantić MilojkoLjupko PetrovićFK SarajevoEvropaBiHArkan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara