"Milosavljević na evroligaškom duelu sa CSKA"
"Milosavljević na evroligaškom duelu sa CSKA"

Milosavljević definitivno ostaje Partizanov

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.08.14. | 12:51

Kapiten crno-belih dogovorio nastavak saradnje sa srpskim šampionom na još godinu dana

Milosavljević na evroligaškom duelu sa CSKADragan Milosavljević definitivno ostaje kapiten Partizana! Bilo je neizvesnosti oko statusa odličnog beka kojem crno-beli duguju priličnu svotu novca na ime neisplaćenih zarada, ali je njegov menadžer Miško Ražnatović objavio na društvenoj mreži Tviter da je 25-ogodišnji Kruševljanin dogovorio saradnju sa srpskim šampionom na još godinu dana.

Minule sezone Milosavljević je pružao sjajne partije do kobnog 24. januara i evroligaškog duela sa Makabijem, kada je zadobio tešku povredu ligamenata desnog kolena. Usledili su operacija i dug oporavak. Nekadašnji igrač Napretka i kragujevačkog Radničkog trebalo bi da bude potpuno spreman za početak nove sezone u kojoj će prvi put sa crno-belima igrati u Evrokupu.

Izabrane vesti

Partizan je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa bivšim bekom crveno-belih Andrejom Milutinovićem. Stručni štab na čelu sa Duškom Vujoševićem nastavlja potragu za pojačanjima, pošto su klub od završetka sezone napustili Bogdan BogdanovićLeo Vesterman, Žofri Lovernj, Davis Bertans i Aleksandar Pavlović

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaEvropaDragan Milosevljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara