""
""

Milosavljević: Mnogo teška sezona, još nisam odlučio da li idem iz Partizana

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.06.15. | 23:44

“Hvala saigračima, stručnom štabu i navijačima na podršci. Prepoznali trenutak i bili su tu uz nas kada je najvažnije i najteže", poručio je kapiten Partizana

Kapiten košarkaša Partizana Dragan Milosavljević rekao je posle poraza od Crvene zvezde u finalu plej-ofa da je iza ekipe veoma teška sezona, da su se igrači borili koliko su mogli i da još ne zna hoće li ostati u klubu.

Izabrane vesti

Zvezda je večeras slavila kao domaćin u hali Pionir sa 58:54 i tako prekinula 13 godina dominacije Partizana u nacionalnom šampionatu.
“Jako teška sezona za nas od početka. Imali smo dosta problema sa povredama i igračkim kadrom, kao i finansijama. Borili smo se koliko smo mogli. Čestitam Zvezdi na tituli i odličnoj sezoni“, rekao je Milosavljević posle meča.

Njemu je ovom utakmicom praktično istekao ugovor, pošto je prošle godine produžio saradnju sa crno-belima.
“Videćemo šta će se desiti. Sačekaću da se sve smiri i prođe, a onda ću da vidim da li ostajem ili idem“, naveo je reprezentativac Srbije.

U jednom trenutku posle utakmice Milosavljević se popeo na tribinu gde su bili smešteni navijači Partizana kako bi im se zahvalio.
“Hvala saigračima, stručnom štabu i navijačima na podršci. Prepoznali trenutak i bili su tu uz nas kada je najvažnije i najteže", zaključio je kapiten Partizana.

(FOTO: MN Press) 


tagovi

SrbijaFK PartizanKLSDragan Milosevljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara