"Strahinja Milošević"
"Strahinja Milošević"

Milošević: Najlakše je protiv Zvezde – opustiš se i uživaš

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.01.15. | 14:20

Solnok rasterećen protiv beogradskih crveno-belih

Strahinja MiloševićCibona je arhivirana, ali u Solnoku nemaju vremena za odmor. Mađarski tim sa našim Strahinjom Miloševićem, nekada prvotimcem Partizana i Crvene zvezde, već u narednom kolu očekuje okršaj sa beogradskim crveno-belima. I to u dvorani Pionir. Pritisak? Ma kakvi!
"To je najlakša utakmica, za opuštanje i uživanje u igri. Svi znamo koliko je Zvezda jaka. Mi ni inače, nemamo neki imperativ osim da svaku utakmicu odigramo što bolje, pa će stići i rezultati", opušteno će Milošević za MOZZART Sport, iako priznaje da ga umor polako stiže.
"Mene je malo stigao umor jer smo igrali na dva fronta, ali se nadam da ću biti na nivou i protiv Beograđana, ali i u finišu sezone".

Ipak, u Beogradu Mađari nemaju šta da izgube. A takvi su najopasniji što je na svojoj koži osetila i Cibona. Solnok je slavio sa 89:87.
"Tim iz Zagreba je bio oslabljen, ali je on uvek institucija i teško je igrati protiv njega. Igrači koji su dobili šansu odigrali su odlično, pre svih Jagodić Kuridža, pogađali su otvorene šuteve i bili su fantastični. Međutim, i mi smo bili raspoloženi za igru, bilo je par saigrača koji su briljirali tako da smo na kraju pobedili što je velika stvar za Solnok", priseća se Milošević.

Izabrane vesti

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Szolnoki Olaj/Bugany Janos.


tagovi

Strahinja MiloševićSolnokJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara