""
""

Milutinov: Ja sam igrač Partizana!

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.07.15. | 19:06

"Naravno, svi znaju da je moja najveća želja da jednog dana zaigram u NBA ligi. Nadam se da će mi se to i ostvariti“, poručio je mladi Novosađanin na okupljanju reprezentacije Srbije

Mnogo buke diglo se oko talentovanog centra Partizana Nikole Milutinova pošto se završila sezona. Mladog Novosađanina izabrali su San Antonio Sparsi na draftu, a potom su krenule i priče oko prelaska u Panatinaikos.

Izabrane vesti

Prethodnih dana, ako je verovati grčkim medijima, pregovori su intenzivirani, ali mladi košarkaš navodi da se još uvek ništa konkretno nije desilo.
“Ja sam još uvek igrač Partizana. To je sve što mogu da kažem u ovom trenutku. Naravno, svi znaju da je moja najveća želja da jednog dana zaigram u NBA ligi. Nadam se da će mi se to i ostvariti“, rekao je Milutinov na okupljanju reprezentacije u beogradskom hotelu Zira.

Centar Partizana istakao je da veruje da bi mogao da zaigra za Srbiju na šampionatu Evrope, ali je priznao da je i činjenica da je uopšte počeo pripreme sa nacionalnim timom veliki uspeh.
“Velika mi je čast što sam se uopšte našao na spisku selektora Đorđevića i presrećan sam što sam deo ove ekipe. Dobio sam priliku da učim od zaista najboljih u Evropi. Nadam se da ću kroz ove pripreme moći da napredujem i dosta toga naučim i da ću biti bolji košarkaš nego ranije. Naravno, uradiću sve da se radom i treninzima izborim da budem na konačnom spisku za prvenstvo Evrope“, kazao je on.

Milutinov se nedavno vratio iz Amerike gde je boravio na poziv NBA ligaša San Antonio Sparsa koji su ga izabrali na draftu u prvoj rundi.
“Sjajno sam se proveo u Americi, ljudi u klubu su me sjajno dočekali. Nisam doduše stigao da upoznam trenera Grega Popovića i ’glavne zverke’ među igračima, jer su tu bili samo ovi koji igraju Letnju ligu. Ipak, presrećan sam zbog prilike koju sam dobio“, zaključio je Milutinov.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanPanatinaikosNikola Milutinovkošarkaši SrbijeJadranska ligaEvroligaEurobasket 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara