""
""

Miranda na radaru Bajerna, Barselone i Junajteda

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.03.16. | 11:39

U Interu zabrinuti zbog činjenice da je brazilski štoper na meti evropskih velikana, pa igraču nude kapitensku traku kao mamac da ostane na Đuzepe Meaci...

Iskusni štoper Intera Žoao Miranda nalazi se na skeneru Bajerna, Barselone i Mančester junajteda, što je izazvalo veliku zabrinutost u redovima Nerazura. Kako piše milanski list Gazeta delo Sport, u Interu su svesni da ne mogu da se bore sa daleko bogatijim i moćnijim klubovima, pa je zato odlučila da iskusnom defanzivcu ponudi kapitensku traku kao mamac da karijeru nastavi upravo na Đuzepe Meaci. 

Izabrane vesti

Miranda se od prošlog leta nalazi na dvogodišnjoj pozajmici iz Atletiko Madrida, koja bi trebalo da se završi juna 2017. godine, a Inter je za ovaj posao već izdvojio 4.000.000 evra. Međutim, kako u dogovoru sa Jorgandžijama postoji i opcija kupovine za sumu od 11.000.000 evra, Nerazuri smatraju da bi mogli da izgube trku za igrača koji se nalazi u najozbiljnijim planovima za podizanje kluba na stabilne noge.

Gazeta ističe da je iz tog razloga Roberto Mančini već dao Mirandi traku u nedavnom derbiju protiv Rome, s obzirom da je Mauro Ikardi povređen, a njegov zvanični zamenik Žuan Žezus bio na klupi za rezerve. 

Ipak, u slučaju da ne uspeju da zadrže Mirandu, u Interu planiraju da zahtevaju minimum 20.000.000 evra, kako bi imali bar minimalni profit koji bi kasnije mogli da ulože u dalje kupovine. 

MOZZART Sport pratite i na našoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žuan ŽesusŽoao MirandaŠpanijaSerija ARoberto ManćiniPrimeraPremijer ligaNemackaMauro IkardiItalijaInterEvropaEngleskaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara