"Ljubiša Dunđerski"
"Ljubiša Dunđerski"

Miris Lige Evropa - Vošin veto na odlaske!

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.08.15. | 13:52

Novosađani saopštili da do daljeg neće pregovarati o prodaji igrača

Ljubiša DunđerskiUoči početka sezone, apsolutno svake u Srbiji, retko ko se izuzev navijača Partizana i sve ređe Crvene zvezde uopšte zanosi plasmanom u grupnu fazu nekog internacionalnog takmičenja, ali posle ovogodišnjeg starta Vojvodini u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a posebno posle onih 4:0 protiv Sampdorije u Torinu, u Novom Sadu se probudila nada da će ovo biti "ta" sezona.

Na Karađorđu uostalom od početka leta govore – cilj je Evropa. I možda im se neko smejao pre nedelju ili dve, ali se u četvrtak sve promenilo. Jer svi su videli – Voša može da igra evropski fudbal. Uprava kluba stoga je rešila da učini sve što je u njenoj mogućnosti da pomogne Zlatomiru Zagorčiću i njegovim izabranicima. Stav predsednika Zorana Šćepanovića prenosi sportski direktor Vojvodine Zoran Šćepanović.
"Od danas prekidamo sve razgovore o mogućim odlascima naših igrača", kategoričan je Dunđerski, a njegove reči najbolje oslikavaju kako razmišljaju u Novom Sadu.
"To se odnosi na priče o transferima u klubove u zemlji i inostranstvu i trajaće sve dok igramo u Ligi Evrope, zbog fokusiranosti igrača na predstojeće obaveze koje se nalaze pred timom. Pozivamo i medije da se uzdrže od razgovora s našim prvotimcima na tu temu", obrazlaže Dunđerski.

Izabrane vesti

Stav za poštovanje. Stav bez kog se ne može u Ligu Evrope. Setimo se samo 2013. i eliminacije Burse, pa prodaje Abubakara Oumarua za "tričavih" 100.000 evra pred neuspeh u dvomeču sa Šerifom. Tada su neki drugi ljudi bili u upravi Vojvodine. Ovi sada su očigledno pažljivo motrili i izvlačili pouke.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaLjubiša Dunđerski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara