Miroslav Radoman
Miroslav Radoman

Miroslav Radoman, čovek koji je hteo da otera Srđana Obradovića: Kamikaze vraćaju usluge

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.05.18. | 09:43

“Ključ problema su ljudi koji su omogućili da gledamo to što smo gledali“, kaže proslavljeni sudija

Bio je sudija od autoriteta pa mu je poveren i zadatak da sredi stanje u sudijskoj organizaciji. Međutim, kada je postalo jasno da će Miroslav Radoman to uraditi smenama sudija koje ne valjaju on je bio taj koji je morao da ode. Da mu je FSS ukazao više poverenja, ne bi se javnost sada nervirala ili smejala zbog odluka uhapšenog arbitra Srđana Obradovića. Ne bi na terenima pravdu delilki ni Novica Anđelovski, Petar Piper, Dejan Santrač, Majo Vujović, pa Filipović, Jeremić...

Ali, Radomana nije imao ko da sasluša.
Sada je valjda jasno da sam bio u pravu kada sam naveo osmoricu sudija koje su nedolične i nisu dostojne superligaškog fudbala. Tada sam ih nazvao kamikaze i stojim pri tome, jer pričamo o ljudima koji su vraćeni na listu ili ostavljeni na njoj na urgenciju Izvršnog odbora FSS ili regiona. A kada je tako, logičan nastavak priče je da oni vraćaju usluge onima koji su im omogućili da opstanu. Srđan Obradović čak i nije najlošiji u tom društvu“, iskreno će Radoman u intervjuu za Večernje novosti.

Izabrane vesti

Rekao je još mnogo toga zanimljivog, čitajte u tome u Novostima, ali ovaj jedan pasus u suštini sve govori. Nema tu šta dalje da se doda.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Miroslav RadomanSrđan ObradovićFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara