"Miroslav Stevanović"
"Miroslav Stevanović"

Miroslav Stevanović: Zvezda? Prvi put čujem...

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.07.13. | 15:31

Fudbaler Sevilje ovog leta promeniće sredinu, o crveni-belima nije bilo reči

Miroslav Stevanović

Miroslav Stevanović, član španske Sevilje, u intervjuu Glasu Srpske, izjavio je da ne zna za mogućnost da sledeću sezonu provede u Crvenoj Zvezdi na pozajmici.
„Informaciju da se selim na Marakanu prvi put čujem od vas. U poslednjih nekoliko dana pojavljuju se razna nagađanja, ali još ni sa kim nisam razgovarao. Realno je da ću idući period provesti na pozajmici, ali stvarno ne znam gde“, istakao je krilni napadač.

Izabrane vesti

Interesovanje za bivšeg člana Vojvodine pokazali su i turski klubovi, ali i španski prvoligaši.
„Za nekoliko dana ću u Sevilju, pa ću sa ljudima iz kluba sesti i razmotriti šta je najbolje za moju karijeru. Još nisam ni sa kim pričao o imenima klubova. Samo mi je bitno da igram, kako bih se vratio u formu“, rekao je Stevanović.

Stevanović je u Sevilju stigao pre pola godine na insistiranje trenera Mičela, međutim zbog loših partija, ali i dolaska novog šefa stručnog štaba Emerija, ovaj igrač sve više vremena provodio je na klupi.Pre nekoliko dana, Sevilja je stavila Stevanovića na spisak igrača koji mogu da napuste klub. 
„Imam veliku želju da pokažem da nisam promašaj i verujem da to mogu, samo ukoliko mi se ukaže prava prilika. Zato je idući period vrlo važan, jer ako pronađem klub u kojem ću biti standardan, imaću i bolje šanse da zadobijem Emerijevo poverenje“, završio je Stevanović.

Miroslav Stevanović, bivši je igrač banjalučkog Borca i Vojvodine, a odigrao je i sedam mečeva za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

(FOTO: Action images)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaMiroslav StevanovićPrimeraSeviljaŠpanijaSrbijaSuperligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara