""
""

Miroslav Stevanović se vraća u Borac

Vreme čitanja: 3min | sre. 24.06.15. | 23:18

Čelnici Banjalučana potvrdili su da se vode intenzivni razgovori sa vezistom koji je osim za Borac, čiji dres je nosio 2010, igrao još za Vojvodinu, Sevilju, Elče, Alaveš i Đer, a u tim iz Platonove ulice bi trebalo da dođe kao slobodan igrač

(Preuzeto u originalu sa portala Nezavisne.com)

Izabrane vesti

Miroslav Stevanović, bivši fudbaler Borca i povremeni reprezentativac BiH, blizu je povratka na Gradski stadion!

Čelnici Banjalučana potvrdili su da se vode intenzivni razgovori sa vezistom koji je osim za Borac, čiji dres je nosio 2010, igrao još za Vojvodinu, Sevilju, Elče, Alaveš i Đer, a u tim iz Platonove ulice bi trebalo da dođe kao slobodan igrač. I sam Stevanović, koji je ponikao u redovima Drine iz Zvornika, a prošao je i školu "lala", istakao je da je u pregovorima sa bivšim klubom, ali da još nije donio odluku.
"Ne bih još ništa govorio iz poštovanja prema Borcu, ali i svim ostalim timovima. Sve će se znati za nekoliko dana", rekao je vezista koji je igrao za U-17, U-19, U-21 i seniorsku reprezentaciju BiH.

Ekspedicija Banjalučana juče je trebalo da putuje u Drvar gdje će obaviti prvi dio priprema za ispite na domaćoj sceni. Prvobitno je bilo planirano da se prvi dio priprema odradi na Balkani, ali je zbog finansijskih razloga došlo do promjene plana i "crveno-plavi" će trenirati u Drvaru, gdje će boraviti do ponedjeljka, 29. juna. Vlado Jagodić, trener Banjalučana, istakao je da će u Drvaru raditi na snazi i kondiciji te da će ekipa između sebe na kraju odigrati jedan kontrolni meč. Na put je trebalo da krene 25 igrača.
"U Drvar ide nekoliko novajlija sa kojima ćemo ugovore potpisati kad se vratimo, ali i juniora kojima želimo da pružimo šansu da se dokažu i koji će predstavljati svježu krv", rekao je Jagodić te dodao da se u klubu nadaju da će Joco Stokić, najbolji strijelac Borca prošle sezone, ostati u crveno-plavoj opremi.
"Stokić je obećao da će nam biti na raspolaganju u Sloveniji ukoliko ne dobije ponudu onakvu kakvu traži. Ni Vladan Grujić još nije uzeo papire iz kluba i on se sa čelnicima kluba dogovorio da ne žuri sa odlukom da li će ostati", kaže on.

Ekipa Borca je pretrpjela mnogo promjena i nekoliko standardnih igrača je napustilo klub. Gradski stadion su napustili Asmir Avdukić, Miloš Žeravica, Ivan Kostić, Borislav Pilipović, Marko Jevtić, Stefan Dujaković..., a postoji veliko interesovanje inostranih klubova za Aleksandra Subića, Srđana Bečelića i Tonija Jovića, dok je do sinoć o ostanku ili odlasku trebalo da odluči defanzivac Nemanja Runić, koji ima opciju odlaska u Austriju. Ugovore nakon povratka iz Drvara bi trebalo da potpišu Slobodan Lalić, Siniša Saničanin i Stojko Kikić, dok će se za ugovor pored juniora boriti i Aleksandro Jaćimović, koji dolazi iz Lučkog.

Igrački kadar bi trebalo da bude iskristalisan do puta za Roglu u Sloveniji, koji je planiran za 2. jul, samo dan nakon što će biti održna izborna sjednica Skupštine kluba. U Sloveniji bi Banjalučani trebalo da odigraju četiri ili pet kontrolnih mečeva, a zasad su poznata dva rivala. Prvo će 4. jula igrati protiv Triglava, a zatim će 8. jula imati možda i najjaču provjeru protiv Dinama iz Moskve. Susret sa trofejnim ruskim klubom će biti idealna prilika da mlada ekipa Borca pokaže sav potencijal, ali i da Jagodić vidi trenutne kvalitete ekipe.

PUTNICI ZA DRVAR

Ekspedicija Borca su danas krenuli put Drvara na prvi dio priprema, a u autobusu je trebalo da se nađu: Branislav Ružić, Stefan Pupovac, Srđan Bečelić, Mihajlo Savanović, Vladimir Tučić, Nebojša Runić, Ilija Danilović, Slobodan Lalić, Siniša Saničanin, Aleksandar Subić, Ognjen Petrović, Uglješa Radinović, Stojko Kikić, Stefan Savić, Siniša Dujaković, Fedor Predragović, Nikola Dujaković, Draško Lolić, Demir Jakupović, Petar Ilić, Toni Jović, Elvir Koljić, Predrag Zekanović, Miloš Kukić i Aleksandro Jaćimović.

(FOTO: MN press)


tagovi

Miroslav StevanovićBorac BanjalukaBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara