""
""

Miroslav Đukić favorit za klupu crveno-belih!

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.05.17. | 18:37

Prijateljstvo sa budućim sportskim direktorom mu popravilo šanse. U konkurenciji Razvan Lučesku i Tomas Kristijansen

Potraga za budućim trenerom Olimpijakosa je pet dobila srpski faktor. Posle Ivice Jovanovića, sada grčki mediji barataju i imenom Miroslava Đukića koji bi mogao da od sledeće sezone predvodi pirejske crveno-bele.

Izabrane vesti

Đukić trenutno predvodi Al Šabab iz Ujedinjenih Arapskih Emirata na čiju klupu je došao početkom godine. Međutim, u Grčkoj smatraju da bi ga ponuda Olimpijakosa namamila da se vrati u Evropu, a kao ključni faktor za transfer navode prijateljstvo Đukića sa Darkom Kovačevićem. Nekadašnji saigrači iz reprezentacije Jugoslavije bi mogli opet da sarađuju, jer se najavljuje da će Kovačević opet preuzeti funkciju sportskog direktora u Pireju i da zagovara ideju o dolasku Đukića na klupu.

Pored Đukića, u igri je još nekoliko kandiadata. Opcija B je Razvan Lučesku koji je ove sezone uradio dobar posao u grčkom Ksantiju i pominje se i kao novi trener AEK-a. Takođe, grčki mediji spekulišu i da bi Danac Tomas Kristijansen mogao u Pirej. Nekadašnji golgeter najverovatnije napušta kiparski APOEL sa kojim je osvojio titulu. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Grčkameđunarodni fudbalMiroslav ĐukićOlimpijakosRazvan Lučesku

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara