"Čarls Dženkins, Jaka Blažič, Luka Mitrović i Blejk Šilb"
"Čarls Dženkins, Jaka Blažič, Luka Mitrović i Blejk Šilb"

Mitrović: Došlo je vreme da sjajnu atmosferu pretvorimo u evroligaški prvenac!

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.10.13. | 21:45

Mladi krilni centar crveno-belih ističe da je ekipa spremna da skine skalp velikom Panatinaikosu

Čarls Dženkins, Jaka Blažič, Luka Mitrović i Blejk ŠilbVrlo dobro izdanje Luke Mitrovića, ali i kompletnog tima u utakmici sa Solnokom sigurno dalo preko potrebno samopouzdanje, posebno kada se zna da u petak u Pionir dolazi veliki Panatinaikos. Mladi krilni centar Crvene zvezde od početka sezone igra u ulozi startera, a perfromans u meču sa mađarskim klubom vrlo lako može biti prečica za još bolje partije u budućnosti.
"U susretu sa Solnokom podigli smo samopouzdanje na najviši nivo. Svoju partiju ne bih izdvajao, jer je taj meč odavno iza mene. Okrenut sam samo susretu sa Panatinaikosom, kao i cela ekipa", rekao je Mitrović.

Zvezdi je tako malo falilo da već u Areni upiše prvi trijumf u Evroligi. Ipak, sada će atmosfera hale Pionir sigurno dodatno pogurati crveno-bele ka prvencu u elitnom takmičenju.
"Suvišno je pričati o atmosferi koja je bila u Areni. Sigurno je da je ceo taj ambijent imao uticaj, ne samo na mene, već i na ostale saigrače. Posle nekoliko minuta razbili smo tu tremu i zaigrali smo mnogo bolje. Sada nas čeka nova evroligaška borba, ovog puta u Pioniru, gde će nas verovatno čekati još glasnije navijanje. Mislim da je ekipa konačno spremna da tu atmosferu u hali pretvorimo u našu korist, a ne da ona utiče na nas negativno i budemo u nekom grču".

Izabrane vesti

Rođeni Novosađanin ističe da je spreman za meč sa slavnim klubom, kao i da će preuzeti svaku ulogu koju mu Dejan Radonjić bude poverio.
"Kako god trener odluči. Ja sam spreman za sve uloge. Ako treba da krenem i ako treba da sedim 40 minuta, ja ću poštovati trenerovu odluku", zaključio je Mitrović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvroligaKK Crvena zvezdaLuka MitrovićPionirSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara