""
""

Mitrović je novi Dijego Kosta? Meklaren ga podržava, ali i upozorava...

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.08.15. | 12:50

Za samo 34 minuta kao rezervista u Premijer ligi, srpski napadač je dva puta „požuteo“



Posle novog žutog kartona Aleksandra Mitrovića, Njukaslov menadžer Stiv Meklaren brani i opravdava Srbina zbog neiskustva, ali i poručuje da će morati ozbiljnije da poradi s talentovanim napadačem. Kada je strateg Njukasla u julu uspeo da za više od 20.000.000 evra dovede svežu krv u napad Svraka, znao je da će još jedna usijana glava doći u Englesku. U misiji pravljenja vrsnog golgetera od Aleksandra Mitrovića početak je težak za bivšeg selektora Engleske.

Posle akrobatičnog starta koji je izveo na debiju protiv Sautemptona, minulog vikenda je zaradio novi žuti karton. Ovog puta zbog prigovora sudiji. Meklaren je napomenuo da Mitrović mora da kontroliše svoje emocije kada se nalazi na premijerligaškoj travi.

Po mišljenju Stiva Meklarena 20-godišnji reprezentativac Srbije najviše podseća na Dijega Kostu.
„Mitrović je takav tip igrača, rizično bi bilo da prestane da bude agresivan na terenu. To ne bi bio on, ali je i sam priznao da mora da se smiri. Podseća me na Dijega Kostu“.

Mada je Meklaren stao na stranu Srbina, priznao je da bi ukoliko ne umanji agresiju mogao da postane omražen kod sudija koji bi se na njegov konto u budućnosti sve lakše hvatali za kartone.
„Svestan sam da je ponovo mogao da bude isključen, kao i protiv Sautemptona, al' ne smem da rizikujem. To je njegova igra, on je takav fudbaler. Treba da se smiri, ali ne i da ne bude agresivan“, zaključio je Stiv Meklaren.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Stiv MeklarenPremijer ligaEvropaEngleskaAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara