Mjondalen razbija maler

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.08.18. | 14:11

Do sada nije dao gol Sogndalu

Sudar direktnih rivala za promociju na zatvaranju 21. runde Druge lige Norveške. Sogndal i Mjondalen su timovi koji spadaju među jedne od glavnih kandidata za direktna mesta u najjačem društvu, i za sada u potpunosti opravdavaju očekivanja. Preostalo je još devet kola i sasvim dovoljno prilika da svrgnu Olesund i Viking na početnim pozicijama.

Zanimljivo, oba tima igraju daleko bolje u gostima. Mjondalen je najučinkovitiji gost u ligi, a pritom je i primio najmanje golova, samo četiri. I svega 12 ukupno, zbog čega je ubedljivo najčvršći od svih rivala. Ipak, Mjondalen ima slabu tačku, a to je upravo Sogndal. Jer, na dosadašnjih pet odmeravanja snaga tri susreta su završena bez golova, uključujući i ovosezonski, a dva puta je slavio Sogndal (3:0, 1:0). Dakle, osim što nije pobedio današnjeg rivala, još mu nije ni zatresao mrežu.

Izabrane vesti

Sudeći prema formi, trebalo bi da je došao dan kada će Mjondalen dati gol Sogndalu, tim pre što je u dobroj formi. Na poslednjih pet utakmcia sakupio je 13 bodova, dok je ekipa Erika Bakea poražena na protekla dva susreta i to od davljenika Stromena i Floroa.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5621 NOR 2 Sogndal - Mjondalen tgg gg 1,98
Ukupna kvota1,98

NORVEŠKA 2 - 21. KOLO

Utorak
19.00: (2,55) Sogndal (2,95) Mjondalen (2,85)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeNorveška 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara