"Nemanja Krznarić na prvom meču sa Partizanom"
"Nemanja Krznarić na prvom meču sa Partizanom"

Mladost pred Partizan: Svaka njima čast, ali nama su potrebni bodovi

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.03.17. | 16:21

Lučanci bez Saše Jovanovića na crno-bele

Nemanja Krznarić na prvom meču sa PartizanomPartizan za ostanak u trci sa Crvenom zvezdom, Mladost za prekid serije loših rezultata. Prema svemu prikazanom, gostovanje crno-belih u Lučanima (nedelja, 13.00, TV Arenasport) trebalo bi da predstavlja jedan od zanimljivijih susreta 26. kola Superlige.

U njega domaćin ulazi s jedne strane rasterećen, jer zna ko mu dolazi u goste, a sa druge željan da se u očima navijača iskupi za neuspehe protiv Novog Pazara i Bačke (dvaput po 0:1).
Partizan je veliki favorit, najjača strana su mu napadači, pre svih Leonardo, Tavamba, kao i Uroš Đurđević, koji je dobio poziv za reprezentaciju, što dovoljno govori o kakvom se igraču radi. Na bokovima, osim Leonarda, tu je i odlični Janković. Biće teško, ali ne ističemo belu zastavu. Nama su bodovi u ovom trenutku neophodni. Borićemo se do kraja i pokušati da disciplinovanom i organizovanom igrom pariramo Partizanu“, rekao je Radojica Vasić, pomoćni trener Mladost i prvi saradnik šefa stuke Nenada Milovanovića.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 2701 --->>> Mladost Lučani - Partizan 1 (7,50), X (4,30), 2 (1,40)

Mladost će sutra igrati bez jednog od najboljih igrača, hitronogog krilnog veziste Saše Jovanovića, koji pauzira zbog kartona.
Posle dve utakmice koje smo loše odigrali i izgubili, dolazi nam u goste, u ovom trenutku, možda i najteži mogući protivnik. Partizanov niz od 21 utakmice bez poraza je za svako poštovanje, ali igramo na domaćem terenu, cilj je plej-of i bodovi su nam neophodni. Sigurno da se nećemo predati, imamo kvalitet da se suprotstavimo Partizanu i da možemo da napravimo pozitivan rezultat na ovoj utakmici“, optimista je štoper Ivan Milošević.

Bojović i Odita igraju, Jovanović pauziraPoslednja prepreka gostima iz Humske 1 biće golman Nemanja Krznarić.
Ovaj meč možda je i najlakši za nas, zaista nemamo šta da izgubimo. Posle dva šokantna poraza, koja smo planirali da budu pobede, domaćini smo protivniku od koga nemamo šta da izgubimo. Na nama je da igramo fudbal što bolje možemo, da se izdignemo iz situacije u kojoj se nalazimo i da pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat na ovoj utakmici“, rekao je čuvar mreže Mladosti.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

Mladost LučaniNemanja KrznarićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara