""
""

Mojes ne može bez Felainija i Januzaja: Ako žele, mogu odmah da dođu u Sanderlend

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.08.16. | 18:34

Mogu li Crne mačke da naprave dva velika poteza na pijaci?

Po zlu navijači Mančester junajteda pamte vreme koje je Dejvid Mojes proveo na Old Trafordu. Mnogi žele da što pre zaborave apokaliptični period u istoriji giganta sa Teatra snova, ali ako pitate Maruana Felainija i Adnana Januzaja, oni bi verovatno voleli da je škotski strateg i dalje u klubu.

Izabrane vesti

Jer, otkako je otišao, obojica su se izgubili u taktičkim zamislima sada već bivšeg menadžera Đavola, Luja van Gala. Dok je Felaini još i imao neku određeniju ulogu u timu, Januzaj je prošao put od velikog bisera do talenta u slobodnom padu, što se odrazilo i kroz propalu pozajmicu u Dortmund i ekspresni povratak u Mančester krajem prošle godine. Dolaskom Žozea Murinja Felaini i Januzaj mogli bi u potpunosti da izgube svoje mesto u timu, jer su već etiketirani kao igrači koji su slobodni da krenu u potragu za novom sredinom.

PRATITE DEŠAVANJA NA TRANSFER PIJACI

Baš to želi da iskoristi Mojes i dvojicu miljenika privoli da dođu Stadion svetlosti i pokušaju da nađu prosvetljenje fudbalsko „prosvetljenje“ i oporave karijere.
"Ako neko od njih dvojice želi da dođe, ja ću biti presrećan. Vrata Sanderlenda su im širom otvorena. Obojica su odlični igrači i želim ih u klubu. Ali, verujem da ih isto tako i mnogi drugi timovi žele", otvorio je priču za Mančester Ivning Standard Dejvid Mojes. 

Ali, trudi se da ostane u granicama realnosti.
"Postoje određeni igrači koje možemo da dovedemo, a neke ne. Naravno, mi ćemo pokušati da dovedemo one koji mogu da unesu boljitak u tim. Imamo ljude koji ozbiljno rade na pronalaženju pravih igrača. Naravno, bio bih presrećan kada bi Felaini ili Januzaj došli. Bio bi to pun pogodak za nas".

Mojes već ima ogromno iskustvo rada sa Felainijem još iz vremena kada su zajedno bili u Evertonu, dok se Januzaj probio u prvi tim Junajteda baš kada je Škot sedeo na klupi Junajteda. Za belgijskog krilnog napadača zainteresovan je i Milan.

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

SanderlendPremijer ligaMaruane Felainiletnji prelazni rok 2016EvropaEngleskaDejvid MojesAdnan Januzaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara