"Lopeš (levo) i Ričards slave pogodak"
"Lopeš (levo) i Ričards slave pogodak"

Monako predriblao Pelegrinija: Markos Lopeš postao Knez! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.08.15. | 17:21

Ovaj 19-godišnji Portugalac rođen u Brazilu plaćen je 10.000.000 evra

Lopeš (levo) i Ričards slave pogodakMonako je potpisao Markosa Lopeša iz Mančester Sitija! Uprkos izričitim tvrdnjama Manuela Pelegrinija kako će talentovani fudbaler otići samo na pozajmicu kako bi stekao iskustvo, on je za sumu od 10.000.000 evra otišao put Kneževine. Lopeš je potpisao ugovor na pet godina.
"Monako je odličan tim za mene. To je klub koji napreduje. Biće to veliki izazov na koji ću pokušati da odgovorim", rekao je Lopeš.

Lopeš je u Siti došao iz Benfike 2011. godine i najavljivan je kao velika nada. Kao mali voleo je da nosi dres Brazilca Ronalda. Sada ima 19 godina, igra na poziciji ofanzivnog veznog. Odlikuje ga odličan dribling. Prošle sezone igrao je na pozajmici u Lilu, što je očigledno pomoglo skautima Monaka da ga "snime" i dovedu u svoje redove.

Izabrane vesti

Ipak, trener Monaka Leonardo Žardim, rekao je da će "Lopeš teško izboriti mesto u prvom timu i da bi za pola godine mogao da bude poslat na pozajmicu".

Očigledno da mladom fudbaleru rođenom u Brazilu godine predstavljaju problem, ali kada stekne dovoljno iskustva mogao bi da pretvori u realnost sve ono što se od njega očekuje još iz vremena kada je igrao u Benfiki.

(FOTO: Action images)


tagovi

prelazni rok 2015MonakoMarkos LopesManuel PelegriniMančester SitiLiga 1FrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara