""
""

Monreal tera Santosa iz Arsenala u Gremio

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.02.13. | 19:30

Posle godinu i po dana u redovima Tobdžija, brazilski levi bek na korak od transfera u domovinu

 

Izabrane vesti

Andre Santos je na korak od transfera iz Arsenala u brazilski Gremio. Izvršni direktor Gremija Rui Kosta je najavio da bi jednogodišnja pozajmica trebalo da bude kompletirana u nedelju kada bi Santos trebalo da stigne u Porto Alegre na potpisivanje ugovora.
“Santos dolazi iz Arsenala u Gremio. Andre je veliko pojačanje za nas”, otkrio Kosta.

Brazilac je u Arsenal stigao na leto 2011. godine iz Fenerbahčea, ali se u dresu “tobdžija” nije dokazao, pa je sakupio tek 23 premijerligaška nastupa.

Posle povrede Kirana Gibsa, Arsenalov menadžer Arsen Venger je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka iz Malage doveo Naća Monreala na poziciju levog beka i time pokazao nepoverenje prema Santosu.

Ipak, u slučaju transfera Santosa ostaje da se vidi ko će zaigrati na poziciji levog beka u Arsenalu u Ligi šampiona protiv Bajerna budući da Monreal nema pravo igranja u tom takmičenju jer je već u njemu ove sezone igrao za Malagu.

Santos bi trebalo da predstavlja veliko pojačanje za Gremio, a podsetimo da je klub iz Porto Alegrea za tri miliona dolara kupio i nekadašnjeg napadača Crvene zvezde, Ernana Barkosa. 


tagovi

Andre SantošArsenalEngleskaEvropaLiga šampionaNaćo MonrealPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara