Monstrum! Izbacite ga iz fudbala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.09.18. | 17:50

Izvinjava se... Kao...

To nije fudbaler, to je monstrum. Nije daleko Antonio Ridiger ni od više puta ponovljenog kanibalizma Luisa Suareza. To što je reprezentativni defanzivac Nemačke uradio na početku Lige nacija ne samo da zaslužuje kaznu UEFA, nego da ima pravde ili da je predsednik ove organizacije Aleksandar Čeferin sposoban ne bi smeo prvotimac Čelsija više fudbalom da se bavi. Nikad.

Divljački start nad Bendžaminom Pavarom izgleda kao pokušaj ubistva! Namerno gaženje francuskog desnog beka, u predelu vrata, pa ponavljanje tog nasrtaja kao da mu nije bilo dosta, moralo bi da padne pod paragrafe disciplinaca u Nionu, kad već sudija Danijelea Orsata nije video ili nije hteo da vidi šta se desilo u uvodu meča u Minhenu (0:0).

Izabrane vesti

S obzirom da ga je Ridiger dvaput nagazio kramonima dobro je Pavar prošao.
Baš me boli vrat. Doduše, to je sve deo fudbala. Iskreno, ne znam da li je Ridiger namerno tako startovao. Nisam ni gledao snimak. Sve što mogu da kažem jeste da se takve stvari u fudbalu dešavaju“, pomirljivo je rekao fudbaler Štutgarta, Bendžamin Pavar.

Svestan da je napravio start bez opravdanja, Antonio Ridiger nije imao kud nego da se izvini. Samo, da li iko ko je gledao utakmici i video ponovljeni snimak gaženja može da poveruje u iskkrenost reči nekadašnjeg fudbalera Rome.
Bendžamine, izvini. Nije bilo namerno. Već sam se izvinio njemu odmah posle utakmice, a koristim ovu priliku da mu poželim što brži oporavak“, napisao je Ridiger na društvenim mrežama.

Pogledajte na šta je to ličilo?

 


tagovi

Antonio RidigerBenžamin Pavar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara