""
""

Mor je Interov!

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.08.17. | 19:35

Sada treba još samo Dortmund da pristane na ponudu Neroazura

Pola posla je završeno, Emre Mor (20) je dao načelan pristanak Interu, pa bi Turčin mogao uskoro da postane i peto zvanično pojačanje Neroazura ovog leta, javlja Đanluka Di Marcio

Izabrane vesti

Sve to posledica je zastoja u pregovorima sa Kaenom oko transfera mladog krilnog napadača Jana Karamoa (19), pa se rukovodstvo milanskog tima okrenulo turskom reprezentativcu koji nije više srećan u Dortmundu. A kako bi bio kada je celu prošlu sezonu presedeo na klupi... 

U tu svrhu zastupnici ofanzivca Milionera danas su bili u Milanu gde su se sa čelnicima Intera dogovorili oko zajedničke akcije i strategije kako bi ga preveli na „Đuzepe Meacu“.

Plan sa kojim su zastupnici Mora otišli u Dortmund je da Inter odmah plati 2.000.000 evra za pozajmicu, a zatim da ga sledećeg leta otkupi za još 10.000.000, uz određene bonuse koji bi bili vezani za broj odigranih utakmica i datih golova.

Inter je uveren da je napravio danas značajan korak, mada se za Mora interesuju još i Fjorentina (već ponudila 12.000.000 evra), kao i Roma, koja bi ga takođe dovela na zajam. I engleski Votford prati već neko vreme turskog ofanzivca, ali će po svoj prilici Inter iskoristiti reputaciju i biti novo odredište Emrea Mora.

U prošloj sezoni, fudbaler je odigrao 19 utakmica, postigao gol i upisao tri asistencije za Borusiju iz Dortmunda.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ARomaItalijaInterFjorentinaEmre Mor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara