"Pablo Mouče sa porodicom"
"Pablo Mouče sa porodicom"

Mouče sleće na Marakanu iz – Rima

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.07.16. | 16:27

Argentinac sutra dolazi u Beograd kako bi se obavezao na jednogodišnju vernost Crvenoj zvezdi

Pablo Mouče sa porodicomDileme, skoro, da više nema: argentinski krilni fudbaler Pablo Mouče igrače u narednoj sezoni za Crvenu zvezdu kao pozajmljeni fudbaler brazilskog Palmeirasa. Dugo čekani transfer trebalo bi da se završi tokom čevrtka. Naime, zbog komplikovanih avio-veza nekada najbolji asistent turske lige odložio je put za Beograd.

Pablo Mouče: U Zvezdu dolazim zbog para

Izabrane vesti

Međutim, navijači Crvene zvezde nemaju razloga za nesanicu. Prema poslednjim informacijama Argentinac će sutra sleteti u Beograd, a zatim produžiti za Ljutice Bogdana kako bi prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa srpskim šampionom. On će doći u Beograd letom iz Rima (postoje dva dolaska iz italijanske prestonice – 11:05 i 16:25).

MOZZART SLOBODNA IGRA: Zvezda u Ligi šampiona - kvota 6,50

Argentinac je prethodnih dana zatalasao masu rečima da dolazi u Crvenu zvezdu zbog finansijskih uslova. Njegovim dolaskom srpski šampion će kompletirati ofanzivni deo tima, mada i dalje postoji opcija da se dovede kvalitetan napadač.

Očekuje se da član Crvene zvezde postane i štoper Milan Mitrović. Dugo najavljeno pojačanje treba da definiše raskida sa turskim Mersinom. I taj transfer se očekuje do kraja nedelje.

 

(Foto Action Images)

 


tagovi

SuperligaSrbijaPablo MučeMilan MitrovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara