""
""

Može i bez Ronalda! Zidanu se isplatila kocka, Isko poveo Real na titulu u El Klasiku (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.04.17. | 18:03

Madriđani slavili u Hihonu posle preokreta sa 3:2

Kockao se Zinedin Zidan na utakmici u Hihonu i to kockanje mu se isplatio. A junak pobede od 3:2 nad Sportingom u 32. kolu bio je Isko. Dao je dva gola, od toga je ovaj drugi bio vredan trijumfa u prvom minutu sudijske nadoknade vremena!

Izabrane vesti

Zahvaljujući sjajnom udarcu Realovog vezista sa ivice kaznenog prostora kada su svi već mislili da će Sporting da iščupa vredan bod, kraljevski klub je zadržao velikih šest bodova prednosti u odnosu na Barselonu.

A sve to bez najboljeg igrača Madriđana Kristijana Ronalda kojeg je trener čuvao jer mu preti suspenzija a sledeće nedelje je na programu El Klasiko. 

Kombinovao je Zidan na ovoj utakmici sa sastavom i to se osetilo u igri Reala u većem delu meča. Pola prvog tima nije bilo na terenu, a Sporting je to znao da iskoristi na pravi način u prvom poluvremenu.

Mikel Vesga je sjajnim pasom izbacio Dujea Čopa samog ispred Kikea Kasilje, a ovaj bez razmišljanja, rutinski poslao loptu u mrežu.

Radost domaćih navijača, međutim, trajala je vrlo kratko. Cela tri minuta, a onda je Isko napravio pravi mali dar-mar u kaznenom prostoru Sportinga i doneo izjednačenje.

Ali, domaći tim je danas bio raspoložen za borbu, a pogotovo odlični Vega. U 50. minutu došao je red da i on postigne gol i to veoma lep, pošto je udarcem glavom lobovao golmana Reala.

Na isti način kraljevski klub je došao do novog izjednačenja. Strelac je bio Alvaro Morata, a u ulozi asistenta dobro se pokazao Danilo.

Posle tog pogotka Real je potpuno preuzeo inicijativu, mada je to na momente delovalo na „davljenje lopte“, a napadanje na protivnički gol. Sporting je vrebao kakvu takvu priliku iz kontraudara, mada ih nije bilo previše. Ipak je odbrana tima iz Hihona u finišu odradila najveći deo posla.




PRIMERA, 32. KOLO

Petak:
Atletik Bilbao - Las Palmas 5:1 (3:1)
/San Hoze 7, Muniain 9, 58, Aduric 18, 59 - Bigas 12/

Subota:
Deportivo La Korunja - Malaga 2:0 (0:0)
/Hoselu 47, Moskera 67/

Sporting Hihon - Real Madrid 2:3 (1:1)
/Čop 14, Vesga 50 - Isko 17, 90+1, Morata 59/

18.30: Atletiko Madrid - Osasuna
20.45: Barselona - Real Sosijedad

Nedelja:
12.00: Leganes - Espanjol
16.15: Valensija - Sevilja
18.30: Real Betis - Eibar
20.45: Granada - Selta

Ponedeljak:
20.45: Deportivo Alaves - Viljareal

(FOTO: Action Images)


tagovi

Alvaro MorataDuje ČopIsko AlarkonPrimeraReal MadridSporting HihonZinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara