"Milovan Milović"
"Milovan Milović"

Može li Javor posle sedam meseci da pobedi u Ivanjici?

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.03.16. | 12:33

U nedelju na stadion kraj Moravice stiže Metalac

Milovan MilovićU ivanjičkom Javoru zadovoljni su prikazanom igrom i konačnim rezultatom (2:1) prve utakmice polufinala Kupa Srbije. Savladan je Borac koji je po mišljenju kapitena Javora Milovana Milovića bio blagi favorit u poslednjem meču.
Dobra utakmica, lepi golovi, a jedina šteta što nije bilo više navijača. Zadovoljni smo rezultatom, mada smo mogli da damo i treći gol, a primljeni se nije mogao sprečiti jer se radi o pogotku za TV špice. Već sam naglasio da će se finalista znati posle revanša u Čačku i mi gajimo veliki optimizam da možemo u finale, a do tada moramo se fokusirati na Superligu“, kaže za Mozzart sport Milović.

U narednom prvenstvenom kolu igrate ponovo komšijski derbi protiv Milanovčana.
Ovo nam je teća u nizu utakmica na našem stadionu. Pred nama je težak meč i ključni bodovi. Pobeda je imperativ, a protivnik je za poštovanje. Poražavajuće zvuči podatak da smo u poslednjih 18 utakmica samo jednom trijumfovali, ne računajući Kup, a da smo poslednji put pred našim navijačima u Superligi slavili 16. avgusta protiv OFK Beograda. Sad  moramo biti jaki i osvojiti tri boda“, zaključio je Milovan Milović, uz napomenu da Javor protiv Metalca nastupa u kompletnom sastavu.

Izabrane vesti

Sve kvote Kladionice MOZZART za utakmicu Javor - Metalac

U milanovačkom Metalcu ističu da pružaju dobre partije, ali da su rezultati polovični.
To se posebno odnosi na duel sa Radom“, kaže za Mozzart Sport trener Metalca Nenad Vanić i dodaje. „Mi moramo da dominiramo svih 90 minuta i pobeda će doći, normalno, uz malo više sreće.

Šta mislite o susretu sa Javorom u Ivanjici?
Gledao sam ih protiv Borca i Radnika. Prikazali su visok nivo igre, ali je rezultat izostao u prvenstvenom duelu. Uigrani su, ali ih neće gol, u krizi su rezultata. Šta mi treba da radimo? Da iskoristimo mane rivala, da sprečimo prodore po bokovima, neutrališemo prekide...Naravno i odigramo na visokom nivou i rezultat će doći“, zaključio je Vanić.

Utakmica Javor - Metalac igra se u nedelju od 15 sati.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNenad VanićMilovan MilovićMetalacJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara