"Vilijams odmara protiv Galate"
"Vilijams odmara protiv Galate"

MOZZART kalkulator: Vilijams razigrava tim u Istanbulu, Parker je opet onaj stari!

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.03.15. | 16:54

Spremili smo vam pet predloga za danas - dva iz Evrolige i tri iz NBA...

Izabrane vesti

Kako smo vam već u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA sugerisali da je dvojka u Istanbulu poprilično verovatna, očekujemo da Crvena zvezda bez većih problema savlada osakaćeni Galatasaraj u Areni Abdi Ipekči. U lakim pobedama crveno-belih, Markus Vilijams uglavnom nema tendenciju da previše šutira i postiže poene, već razigrava saigrače i takoreći igra sa „pola gasa”.

8649 Darijus Adams (Laboral Kuća) – više od 12,5

Fenomenalni bek Baskijaca je u prošlom kolu sasuo 31 poena strašnoj ekipi CSKA, a protiv Nižnjeg iz Novgoroda mogao bi ponovo da se naigra. Rusi u Top 16 fazi igraju dosta brzu košarku, na mnogo poseda i sa prilično mnogo poena, pa bi Adams trebalo da ima lakši posao nego prošle nedelje. Na polsednjih šest utakmica Darijus je samo jednom upisao jednocifren poenterski učinak i verujemo da će nastaviti u tom ritmu.

8685 Kevin Lav (Klivlend) – više od 16,5

Četvorka Klivlenda ove sezone postiže ravno 17 poena po utakmici, što je znatno manje nego u Minesoti. Ipak sada ima drugačiju ulogu u timu, praktično je postao šuter, što zapravo i razlog zbog kojeg mislimo da će Kevin Lav prebaciti određenu granicu. Sparsi naime najlošije brane šut za tri poena, a to je specijalnost nekadašnjeg pobednika brzog šutiranja trojki.

8688 Toni Parker (San Antonio) – više od 17,5

Ovde ćemo malo da se kockamo. Ako Kajri Irving bude u većem delu utakmice čuvao Tonija Parkera, onda je naš tip apsolutno na mestu. Opet, ako se Blat bude igrao taktičara, pa Parkera bude branio Džejmsom ili Šampertom, moguće je da Francuz naiđe na probleme. No, San Antonio je u fantastičnoj formi, Parker se vratio u staru, šampionsku rutinu.

8691 Andrea Barnjani (Njujork) – manje od 17,5

Istina, Italijan je popravio igru u poslednje vreme, pa je i prosek poena porastao, ali to više duguje očajnom stanju u Niksima, nego nekom svom vanserijskom napretku. Tokom marta ubacuje 16,2 poena što je opet manje od zadate granice, a da ne pričamo koliko je njegov sezonski prosek od 13,4 poena manji od lestvice koja je znatno skočila u poslednje vreme. Večeras Niksi igraju protiv jednako loših Lejkersa, ali bi Barnjanija trebalo da čuva Ed Dejvis koji je poznat kao dobar defanzivac i cenimo da će ga svesti ispod 18 koševa.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Toni ParkerSrbijaNjujork NiksNBA ligaMozzartMarkus VilijamsKevin LavEvroligadarijus adamsFK Crvena zvezdaBaskonijaAndrea Barnjani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara