"Ljulj muči Crvenu zvezdu"
"Ljulj muči Crvenu zvezdu"

MOZZART kalkulator: Zvezda nema rešenje za Ljulja, Vestbruk nastavlja dominaciju u NBA!

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.02.15. | 16:17

Danas smo optimisti, pa vam predlažemo pet pluseva - tri u Evroligi, dva u NBA

Izabrane vesti

Evropa odavno nije videla atletski spremnog visokog igrača kao što je Jang. Doskrorašnji student Univerziteta Florida je uhvatio košgeterski zalet u poslednje vreme i bio je dvocifren protiv Makabija i Barselone u minula dva kola Evrolige, pa očekujemo da će mu to poći za rukom i protiv fizički daleko inferiornijih centara Žalgirisa. Verujemo da litvanski veterani poput Javtokasa i Jankunasa ne mogu da se nose sa prejakim Patrikom koji bi trebalo da ubaci makar osam poena.

8604 Ej Džej Sloter (Panatinaikos) – više od 11,5

Amerikanac je tokom ove sezone u Evroligi na proseku od 11,9 poena, iako je u Top 16 fazi na nekim utakmicama podbacio. No, Crvenoj zvezdi je prošle nedelje ubacio 16 čime je potvrdio da je i dalje prva violina u napadu Panatinaikosa. I Zeleni i Makabi neguju brz stil igre sa mnogo kontranapada što Sloteru itekako ide na ruku. Ubeđeni smo da će Ej Džej Sloter preći granicu od 12 poena.

8611 Serhio Ljulj (Real Madrid) – više od 10,5

Neumorni bek Reala je vezao pet mečeva u kojima je imao dvocifren košgeterski učinak, da bi u prethodnom kolu Žalgirisu ubacio samo tri poena. Ipak, Ljulj je bio jedan od najboljih u redovima Madriđana koji su osvojili Kup Španije, pa očekujemo da večeras ubaci makar 11 poena Crvenoj zvezdi. Jedina pretnja mogla bi da bude činjenica da španski gigant ima deset igrača koji mogu da ubace dvocifren broj poena i nikada se ne zna ko će iskočiti. Kako bilo, verujemo da će srpski predstavnik teško zaustaviti na struju uključenog Serhija Ljulja.

8624 Rasel Vestbruk (Oklahoma) – više od 27,5

Vestbruk od Nove godine igra na MVP nivou i deluje kao da Oklahomi ide bolje bez prve zvezde Kevina Durenta, što je isključivo zasluga eksplozivnog plejmejkera Tandera. Rasel tokom februara ima zastrašujuće brojke – 29,5 poena, 10,1 asistenciju i 8,2 skoka – i trenutno ne postoji igrač koji može da ga zaustavi. Uz to, Oklahoma večeras igra protiv Finiksa i očekuje se opšta jurnjava i mnogo, mnogo poena ukupno, a to nam ukazuje da će „nula“ u timu Skota Bruksa zatrpati koš Sansa.

8623 Enes Kanter (Oklahoma) – više od 13,5

Turčin je pravo osveženje pod košem Tandera posle Kendrika Perkinsa koji je navijačima OKC – a skratio život za minimum 10 godina u prethodnom periodu. Kanter se odlično snašao u novom timu, koristan je pre svega u napadu, odlično sarađuje sa spoljnom linijom i smatramo da će ubaciti makar 14 poena. Još jedan argument u prilog takvoj tvrdnji ide i ono što smo već naveli – mnogo poena, mnogo poseda i više lopti za samog Kantera.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaSerhio LjuljRasel VestbrukPatrik JangPanatinaikosNBA ligaMozzartGalatasarajEvroligaEnes KanterEj Džej SloterFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara