"Dejan Stanković i Radomir Antić u Južnoj Africi"
"Dejan Stanković i Radomir Antić u Južnoj Africi"

MOZZART KVIZ: Da li ste spremni za žreb u Moskvi?

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.12.17. | 09:04

Proverite svoje znanje vezano za prethodno učešće Srbije na Mundijalu

Dejan Stanković i Radomir Antić u Južnoj Africi

Žrebovi se uvek prate s posebnom pažnjom, a pogotovo za Svetsko prvenstvo. Danas od 16.00 u Moskvi saznaćemo s koje tri reprezentacije Orlovi igrati u grupnoj fazi Mundijala narednog juna, a pred događaj koji će se odigrati u Kremlju, MOZZART vam je pripremio nekoliko iznenađenja.

Izabrane vesti

Pre svega, omogućeno je klađenje na žreb, pa ukoliko želite da se igrate, možete da prognozirate s kim će Srbije igrati u grupi i da, ako budete uspešni, dobro zaradite. Primera radi, kvota da će Srbija iz prvog šešira izvući Brazil je 5,85, da će iz drugog dobiti Hrvatsku je 18, a na primer, iz trećeg Island čak 40! Naravno, možete da se kladite na sve selekcije iz prva tri šešira.

A ako pogodite, osim dobitka, dobićete i piće na račun MOZZARTA! Zato, dođite na bilo koje uplatno-isplatno mesto MOZZARTA da zajedno pratimo žreb iz Moskve, može višestruko da vam se isplati.

Možete da se kladite i šta će Srbija uraditi na Svetskom prvenstvu. Kvota da će proći grupu je, u ovom trenutku, kad još ne znamo s kim će igrati, 3,00, da će igrati u četvrtfinalu 9,00, a da će postati prvak sveta - 200!

A valja i proveriti svoje znanje o učešću Srbije na Mundijalu. Bilo ih je dosta, ali samo 2010. u Južnoj Africi igrali smo pod tim imenom - pre 1945. igrali smo kao Kraljevina Jugoslavija, posle kao SFRJ, pa SRJ, pa SCG. Dakle, tema ovog kviza je 2010. godina i selekcija koju je vodio Radomir Antić.

Da vidimo koliko se dobro sećate Južne Afrike, a svoj rezultat podelite s nama u komentaru...

 

tagovi

Evropakvizreprezentativni fudbalrusija 2018Srbijasvetsko prvenstvo rusija 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara