""
""

MOZZART Sport saznaje: Pečnik potpisao za Džef Junajted!

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.12.14. | 14:56

Iako se pisalo da će Slovenac postati član Fukooke on je danas parafirao za klub u kojem su veliki trag ostavili Nenad Maslovar i Goran Maza Vasilijević

Sve je završeno: Nejc Pečnik je novi fudbaler Džef Junajted. Iskusni slovenački reprezentativac danas se obavezao na trogodišnju vernost japanskom drugoligašu, i postao jedan od glavnih aduta tog kluba u borbi za povrtak u elitu.

Kada je obelodanjeno da će napustiti Crvenu zvezdu pojavila se informacija da će se Pečnik zaputiti u drugu ligu Japana i da će njegov novi klub biti Fukuoka, ekipa koju je do skora trenirao slovenac Marijan Pušnik. Ipak, Pečnik je postao novi igrač Džef Junajteda, tima u kojem su  veliki trag ostavili nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde Nenad Maslovar i Goran Maza Vasilijević.
„Novi sam igrač Džef Junajteda. Sve smo završili na obostrano zadovoljstvo. Ugovor je potpisan na tri godine. Nadam se da ću opravdati poverenje ljudi koji su insistirali na mom dolasku“, poručio je u poruci poslatoj MOZZART Sportu Nejc Pečnik.

Izabrane vesti

Nova sezona u Japanu počinje u februaru, a Džef Junajted je prošle godine ostao bez plasmana u elitu posle poraza Jamagate u plej-ofu. Bivši krilni fudbaler Crvene zvezde biće treći stranac u tom klubu. Društvo će mu praviti Brazilci Kempes i Jair

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaNejc PečnikSlovenijaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara