""
""

Mrdaković blizu Vojvodine, Stara Dama vraća i Kordića

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.06.15. | 18:23

Iskusni napadač već obavio razgovore sa rukovodstvom Vojvodine, ostalo samo da se utanače kozmetički detalji ugovora

Rukovodstvo Vojvodine ne gubi vreme! Posle dolaska Paločevića i Stanisavljevića novosadski superligaš je na dobrom putu da dobije još jedno kapitalno pojačanje! Kako MOZZART Sport saznaje Stara Dama našeg fudbala je u završnim pregovorima sa iskusnim napadačem Miljanom Mrdakovićem.

Bivši mladi reprezentativac naše zemlje već je obavio razgovore sa odgovornima iz Vojvodine i vrlo lako bi mogao da stavi paraf na vernost novosadskom superligašu. Ostalo je samo da se ugovore „kozmetički“ detalji ugovora.

Izabrane vesti

Mrdaković je istinski fudbalski globtroter koji je u profesionalnoj karijeri igrao za 19 klubova. Zimus je dovođenjen u vezu sa Crvenom zvezdom, ali je karijeru nastavio u grčkom Levadikosu.

Neme sumnje da bi Mrdaković predstavljao pojačanje za mladi tim Vojvodine. Ali tu nije kraj. U Novom Sadu su rešeni da vrate pojedine izdanke omladinske škole. Jedna od želja Novosađana je Šaleta Kordić.

Reč je o napadaču rođenom 1993.godine. On je posle omladinskog staža odigrao samo četiri meča za seniorski tim Vojvodine. Kasnije je igrao za Mladost iz Podgorice, Novi Sad, Grbalj, da bi poslednju sezonu odradio u redovima BSK-a iz Borče.


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaMiljan MrdakovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara