"Miljan Mrdaković"
"Miljan Mrdaković"

Mrdaković našao i 19. klub u karijeri: Ode u grčku drugu ligu

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.12.15. | 09:42

Iskusni Nišlija raskinuo ugovor sa Vojvodinom posle samo šest meseci, a karijeru nastavlja kod Gorana Stevanovića

Miljan Mrdaković

Fudbalski globtroter, čovek koji je nastupao na nekoliko meridijana, ima novi klub. Čak 19. tim u karijeri iskusnog napadača Miljana Mrdakovića biće grčki drugoligaš Agrotikos Asteras, na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Goran Stevanović.

Izabrane vesti

Nišlija je juče raskinuo ugovor sa Vojvodinom, posle samo šest meseci, a već sutra putuje za Solun na predstavljanje u novom klubu.
„Uzeo sam papire iz Vojvodine i prijateljski se rastao sa Novosađanima. Povreda me je skrajnula u ćošak tokom jeseni, a usud srpskog fudbala je forsiranje mlađih fudbalera što je jedina formula opstanka. Shvatam situaciju i ni na koga se ne ljutim. Vojvodina je veliki klub, a meni je žao što nisam ostavio dublji trag“, poručio je Mrdaković u razgovoru za Žurnal.

U Grčkoj ga čeka saradnja sa Plavim Stevanovićem u klubu koji ima ozbiljne ambicije.
„Nisam mogao da odbijem Goranov poziv. Izabrao sam odličnu sredinu, čujem da ljudi u tom klubu imaju dugoročne planove, a meni ti krajevi nisu nepoznati. Pre Vojvodine igrao sam za grčki Levadijakos, a na Kipru sam se odomaćio, tako da očekujem da će i ovo biti uspešna stranica sa Stevanovićem u tandemu“, zaključio je Miljan Mrdaković.

Nekadašnji polaznik Partizanove omladinske škole i olimpijski reprezentativac u Pekingu 2008. godine u karijeri je između ostalih igrao za Anderleht, OFK Beograd, Gent, Salcburg, Vitoriju Gimaraeš i nekoliko kineskih i kiparskih timova.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaMiljan MrdakovićGoran Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara