"Mrdaković"
"Mrdaković"

Mrdaković ponovo u Grčkoj

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.02.15. | 21:21

Srpski napadač, koji je ceo pripremni period odradio sa OFK Beogradom, nastavlja karijeru u Levadijakosu

MrdakovićNadao se povratku u Partizan, malo je nedostajalo da završi u Crvenoj zvezdi, prošao je kompletne pripreme sa OFK Beogradom i, na kraju, završio je u Levadijakosu. Iskusni napadač Miljan Mrdaković ponovo se obreo u Grčkoj, a debi će najverovatnije imati 15. februara protiv bivšeg  kluba, Verije.

Levadijakos trenutno zauzima 14. poziciju na tabeli Superlige, nalazi se na ivici ambisa, ima problema sa realizacijom i upravo zbog toga je Mrdaković i doveden.
“Potpisao sam na godinu i po dana. Prvi utisci su super. Dopada mi se grad, a i ljudi u klubu su zaista predusretljivi. Lično poznajem skoro pola ekipe, tako da neće biti problema sa aklimatizacijom na novu sredinu i saigrače. U nedelju, Bože zdravlja, debitujem protiv Verije”, rekao je Mrdaković za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Srpski fudbaler je tokom karijere promenio veliki broj različitih sredina, nastupajući za klubove iz Belgije, Austrije, Ukrajine, Portugalije, Kipra, Grčke i Izraela, kao i Kine i Singapura. Bio je i reprezentativac Srbije na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Miljan Mrdakovićmeđunarodni fudbalLevadijakosGrčkaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara