""
""

Muče sve bliži, Lučo sponzoriše transfer

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.06.16. | 21:50

„Rekao sam Pablu da je za njegovu karijeru najbolje da dođe u klub sa sjajnim navijačima“, poručio Luis Ibanjez

Vesti iz Brazila već 24 sata greju dušu navijača Crvene zvezde. A one glase: argentinski ofanzivni vezista Pablo Muče odbio je da se preseli Ameriku iz Belo Horizontea, bez obzira što je Palmeiras sklopio „dil“ sa drugim velikanom iz zemlje fudbala.

Nekada najbolji asistent argentinske lige očigledno želi da se vrati u Evropu i pokuša da ponovo zablista na velikoj sceni. A u toj varijanti Crvena zvezda može da računa na ozbiljnu „pomoć prijatelja“.

Izabrane vesti

Braku između Crvene zvezde i Pabla Mučea mogao bi da kumuje drugi Argentinac, Luis Ibanjez. Iskusni levi bek u izjavi za naš portal ne krije da je dao koristan savet igraču koga odlično poznaje još iz vremena kada je bio član Boke Juniors.
„Tačno je da sam se čuo sa Pablom. Rekao sam mu da ne treba mnogo da razmišlja i da bi dolazak u Crvenu zvezdu bio prava stvar za njegovu karijeru. Rekao sam mu da je Crvena zvezda veliki klub sa najboljim navijačima“, rekao je Luis Ibanjez za MOZZART Sport.

Najbolje partije u karijeri Muče je pružao u Boki Juniors i turskom Kajzeriju. Odigrao je pet utakmica za selekciju Argentine, ali odlazak u Palmeiras usporio je karijeru momka sa topom u levoj nozi.
„Pablo je sjajan igrač. Bio bi veliko pojačanje za nas“, kratak je bio Ibanjez.

Ipak, navijači Crvene zvezde pre svega čekaju rasplet oko toliko puta pominjanih Džona Ruiza i Gelora Kange. Iako Turci i dalje pišu da Kajzeri rašišrenih ruku čeka Kostarikanca sa Marakane stižu nezvanični signali da je Ruiz „spakovan“ i da će danas stići u Beograd.

(Foto Action Images)


tagovi

SrbijaPablo MučeLuis IbanjezEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara