""
""

Mudrinski kao nekad, Radnički iz Niša gleda ka Evropi

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.03.17. | 15:53

Nišilije slavile na gostovanju u Bačkoj Palanci – 2:1

Ovo je proleće Ognjena Mudrinskog! Snažni napadač igra kao u periodu kada je nosio dres Crvene zvezde i trasira put Spartaku ka plej-ofu. Golubovi su na svom bunjištu, u okviru 27.kola Superlige, prekinuli sušan post. Na Gradskom stadionu je pao Borac iz Čačka – 1:0.

Nisu mnogo toga lepog imali da vide ljubitelji fudbala iz Subotice, ali pamtiće se da je Spartak slavio prvi put posle 25.februara. Za taj poduhvat bila je dovoljna snalažljivost Ognjena Mudrinskog koji je u 49.minutu matirao Mišića. Inače, bio je to treći pogodak Ognjena Mudrinskog u ovom delu prvenstva.

Izabrane vesti

Čačani su, na taj, način ostali na mršavih 18 osvojenih bodova. Predstoji im (ne)moguća misija u cilju da zadrži superligaški status.

Radnički iz Niša se ozbiljno nameračio na mesto koje vodi u Evropu. Tim Milana Rastavca je stigao do četvrtog mesta, pošto je osvojio tri velika boda na gostovanju Bačkoj.

Radnički su do uspeha vodile proverene, iskusne, superligaške snage. Još u ranoj fazi meča mrežu domaćina pogodio je nekadašnji napadač Rada i Partizana Nemanja Kojić.

Posle poluvremena u znaku Radničkog nastavak je bio mnogo zanimljiviji. Izjednačio je Luka Luković početkom drugog poluvremena, ali je četvrtu pobedu Nišlija u poslednjih pet susreta overio Arsić na asistenciju Vladimira Volkova.

SUPERLIGA - 27. KOLO

Petak:

Novi Pazar - Radnik 1:0 (0:0)
/Krstić 52/

Subota:

Spartak – Borac 1:0 (0:0)
/Mudrinski 49/

Bačka - Radnički Niš 1:2 (0:1)
/Luković 49 – Kojić 14, Arsić 84/

17.00: Rad - Napredak

17.00: Partizan - Voždovac

Nedelja:

15.00: Čukarički - C. Zvezda

17.00: Vojvodina - Mladost


tagovi

EvropaNemanja KojićOgnjen MudrinskiSrbijaSuperligaVladimir Volkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara