""
""

Muke za Voždovac: Na Partizan bez Odite, Jovanovića i Zlatkovića

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.09.15. | 12:59

„Mirnoća mora da bude naš adut“, rekao trener Zmajeva Bratislav Živković

Muče se ove sezone Voždovčani, a i karte im se ne otvaraju. Kao što su u avgustu dočekali ranjenu Crvenu zvezdu, motivisanu da očisti prethodne grehove, tako će sada tim Bratislava Živkovića morati na drugu ranjenu zver sa Topčiderskog brda.

Partizan sutra (16 časova TV Arena) na Vračaru nema izbora. Međutim, šef stručnog štaba Zmajeva Bratislav Živković kaže da bi to mogao da bude adut njegove ekipe.
„Baš kao i kad smo čekali Zvezdu (2:3), koja je protiv nas dala sve da popravi utisak posle remija sa niškim Radničkim, i duel sa Partizanom dolazi u nezgodno vreme. Nema sumnje da će crno-beli, nakon dva kiksa, uložiti dodatne napore da pobede. Uz ulogu apsolutnog favorita, želeće da po svaku cenu promene tok prvenstva, pa bi mirnoća mogla da bude deo našeg recepta za pozitivan rezultat“, rekao je Živković.

Izabrane vesti

Šef struke Zmajeva, ujedno, veruje i da se minusi u igračkom kadru mogu nadoknaditi.
„Nećemo moći da računamo na Obioru Oditu, Marka Jovanovića i Nemanju Zlatkovića, ali nam se vraća Radivojević. Imamo dovoljno kvalitetnih igrača, a nadam se da možemo da računamo i na navijače, koje pozivam da nas podrže u što većem broju. Učinićemo sve da se dobro pripremimo za borbenu i čvrstu utakmicu, u kojoj je Partizan favorit“, dodao je Živković.


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaFK PartizanObiora OditaEvropaBratislav Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara