"Islam Slimani i Vasilij Berezucki"
"Islam Slimani i Vasilij Berezucki"

MUNDIJALSKI TIP: Alžir - Rusija

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.06.14. | 14:18

Pustinjski ratnici su blizu istorijskog prvog plasmana u osminu finala SP. Rusi su razočarali u prva dva kola, pa očekujte veoma tvrd meč

Islam Slimani i Vasilij Berezucki

Ne znamo kako je bilo čelnicima Fudbalske federacije Rusije kada su gledali prva dva kola Mundijala u Brazilu i anemičnu - u nekim trenucima potpuno bezidejnu - igru nacionalnog tima, iako su selektoru, slavnom Italijanu Fabiju Kapelu, na potpisivanju višegodišnjeg ugovora dali platu od 11 miliona dolara godišnje! Baćuške deluju kao "spremne" za povratak kući posle grupne faze, a protiv Alžira imaće poslednju priliku da barem nešto pokažu na SP. S druge strane Vahid Halihodžić, iako 11 puta manje plaćen od Kapela, doveo je Pustinjske ratnike na korak od istorijskog prvog plasmana u osminu finala. Ukoliko ne bude naučno-fantastičnog raspleta na meču Južna Koreja – Belgija, Alžircima će za podvig biti dovoljan i bod.

Izabrane vesti

Rusima igra samo pobeda, ali po onome što su do sada ovi timovi pokazali nikako se ne bismo usudili da odigramo dvojku, bez obzira na solidnu kvotu (2,25). Uz to sa Rusima se bukvalno nikada ne zna, obično podbace onda kada od njih najviše očekujete, ali dešava se često i suprotno – bljesnu kada ih svi otpišu. Hoćemo da kažemo da ovde ne bi trebalo dirati konačan ishod.

Ovo bi mogao, tačnije morao da bude jako, jako tvrd meč i naš prvi predlog je X na poluvremenu, za kvotu 1,98. Alžirci su protiv Belgije pokazali da umeju da se brane, koncentracija im je popustila tek u poslednjoj trećini utakmice, kada su surovo kažnjeni (1:2), ali Rusi ne poseduju napadački potencijal Crvenih đavola. Naprotiv.

Pošto se ovde niko neće zaletati dobrim izborom se čini i 0-1 golova za kvotu 2,70. Jeste da ovaj Mundijal prolazi u znaku 3+, ali ovaj meč bi definitivno trebalo da bude izuzetak.

Uz sve što smo naveli logično se nameće i tip tačan rezultat 0:0, kvota je 8,50.

STADION: Arena de Bajšada u Kuritibi (kapacitet 41.456 mesta)

POČETAK: 22.00

SUDIJA: Cunejt Ćakir (Turska) - 4,10 žutih kartona po meču, 0,21 crvena kartona po meču, 0,27 penala po meču

MOGUĆI SASTAVI:

ALŽIR (5-4-1): M'Boli – Mandi, Međani, Bugera, Hališe, Mesbah – Feghuli, Brahimi, Đabu, Bentaleb – Slimani.

RUSIJA (4-2-3-1): Akinfejev – Kozlov, Berezucki, Ignaševič, Kombarov – Glušakov, Faizulin – Keržakov, Kanunjikov, Džagoev - Kokorin.

Pogledajte tipovanje za meč SAD - Nemačka.

Pogledajte tipovanje za meč Portugalija - Gana.

Kvote za sve mečeve Mundijala 2014. u Brazilu, specijale i klađenje uživo na SP možete pronaći OVDE.

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Guliver/Getty Images)


tagovi

Rusijareprezentativni fudbalEvropaBrazil2014AlžirBrazil2014H

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara