""
""

MUNDIJALSKI TIP: Francuska – Honduras

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.06.14. | 13:39

Razlika u kvalitetu je jednostavno ogromna, pa vam predlažemo da to pokušate maksimalno da iskoristite! Sva tri naša tipa ukazuju puno poverenje Trikolorima koji u poslednje vreme igraju veoma dobro

Ako ne računamo onaj bolan poraz u Kijevu protiv Ukrajine, novembra prošle godine u prvom meču baraža za plasman na Mundijal (2:0 za domaće, bilo bi mnogo gore po Trikolore da Loris nije činio čuda), reprezentacija Francuske na poslednjih osam utakmica ima gol-razliku 32:3! Doduše, ove brojke „napumpao“ je trijumf od 8:0 protiv Jamajke na generalnoj probi za Brazil, ali nema dileme da puleni Didijea Dešampa deluju impresivno u poslednjih osam meseci. Sigurno bi bili u krugu favorita za finale SP da tokom priprema, zbog povrede leđa, definitivno nije otpao feliki Frank Riberi.

Nemamo nikakvu nameru da vam pred meč Francuska – Honduras pričamo priče tipa „tek je početak“, „veliki je pritisak na favoritu“, „autsajderi su rasterećeni“, „danas svi igraju fudbal“ ili slično. Ovo će biti ubedljiva pobeda Galskih petlova, a prvo vam preporučujemo hendikep pobedu Francuza (HPB 1, kvota 1,90, pobeda sa najmanje dva gola razlike). Iskusna je to ekipa, svesna da po FIFA pravilima za prolaz u grupi odlučuje gol-razlika, pa će pokušati da dobro nabije svoje brojke pred teže duele sa Švajcarskom i Ekvadorom.

Izabrane vesti

Osim HPB 1 mislimo da se i te kako isplati igranje na DUPLU POBEDU Francuske (DP 11, kvota 2,80). Verujemo da će Karem Benzema i društvo već u prvom poluvremenu probiti bunker Hondurasa, pre svega na veliku prednost u brzini. Tandem štopera popularnih Katraćosa je vrlo spor, pošto je Mejnor Figeroa već u godinama (na jednoj od pripremnih utakmica prinudno ga je menjao Luis Garido, inače zadnji vezni, nama dobro poznat iz prošle sezone u dresu Crvene zvezde), a Viktor Bernardez po konstituciji deluje kao igrač ofanzivne linije nekog NFL tima (poređenje je potpuno na mestu, pošto profesionalni angažman već godinama ima u američkom MLS-u). Dakle, verujemo da će Trikolori dobiti ovaj meč ubedljivo, da ne kažemo u velikom stilu.

Na kraju, posle svega što smo izneli, zašto da ne probate tip da će Francuzi postići najmanje dva gola u prvom poluvremenu? Kvota je sasvim solidna – 3,60 (tim 1 ukupno golova pp – 1tim1 2+).

Do sada smo već videli dva velika šoka na Mundijalu u Brazilu, ali ubeđeni smo da večeras možete da ukažete puno poverenje Francuskoj koja je jednostavno daleko bolja od borbenog Hondurasa.

STADION: Beira Rio u Porto Alegreu (kapacitet 58.306 mesta)

POČETAK: 21.00

SUDIJA: Sandro Meira Riči (Brazil) -4,07 žutih kartona po meču, 0,27 crvenih kartona po meču, 0,27 penala po meču

MOGUĆI SASTAVI:

FRANCUSKA (4-4-2): Loris – Debuši, Varan, Sakho, Evra –Valbuena, Kabaj, Sisoko, Matuidi – Benzema, Žiru.

HONDURAS (4-4-2): Valjadares – Bekeles, Bernardez, Figeroa, Izaguire – Nahar, V. Palasios, Klaros, Espinoza – Kostli, Bengtson.

Kvote za sve mečeve Mundijala 2014. u Brazilu, specijale i klađenje uživo na SP možete pronaći OVDE.

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve (...) koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Guliver/Getty Images)


tagovi

reprezentativni fudbalEvropaBrazil2014EBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara