""
""

MUNDIJALSKI TIP: Nigerija – BIH

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.06.14. | 15:56

Šampioni Afrike su odigrali samo 0:0 protiv Irana u 1. kolu, pa debitant na svetskim prvenstvima ima lepu šansu da upiše prvu SP pobedu u istoriji

Bosna i Hercegovina je poražena u istorijskom debiju na mundijalima, ali Zmajevi i njihovi navijači nisu bili razočarani. Tim Safeta Sušića je pokazao zube snažnoj Argentini (1:2), uprkos šokantnom početku meča i autogolu Kolašinca u 3. minutu, a ono što su pokazali Nigerija i Iran u međusobnom duelu sigurno je u ekipi naših komšija stvorilo svest da je prolazak u osminu finala i te kako dostižan.

Edin Džeko i drugovi će za protivnika u 2. kolu imati zvaničnog šampiona Afrike, a suprotstaviće mu se u daleko ofanzivnijoj formaciji nego Gaučosima. Naravno, napadač Mančester Sitija ovog puta neće biti usamljen u špicu, društvo će mu praviti ubojiti Vedad Ibišević, strelac prvog gola za BIH na mundijalima.  Pape Sušić je rekao da će njegov sastav za meč sa Nigerijom iznenaditi i navijače i medije, mada ga brinu povrede kapitena Emira Spahića i iskusnog Sejada Salihovića.

Izabrane vesti

Kako bilo, silno motivisana Bosna i Hercegovina deluje kao dobar izbor u ovom meču, pa vam preporučujemo dvojku za lepu kvotu – 2,00. Još nije vreme za svođenje računa, Mundijal se završava 13. jula, ali do sada imamo utisak da su u Brazilu najmanje pokazale afričke selekcije. Kamerun je doživeo potpuni brodolom, Alžir je bio solidan jedno poluvreme protiv Belgije, Obala Slonovače igra ispod realnih mogućnosti, a Gana ne liči na ekipu koja je bila hit SP u Južnoj Africi 2010.

Ako ne želite da date poverenje reprezentaciji koja je ipak debitant, najbolje je da se opredelite za GG3+ (kvota 2,30). Ni jedni ni drugi neće igrati zatvoreno, posebno ne Nigerija koja sigurno nema računicu po kojoj će popraviti bodovni saldo u poslednjem kolu protiv Argentine.

Za kraj predlažemo vam i MOZZART kombinaciju gol u prvom i dva gola u drugom poluvremenu (1+I&2+II, kvota 3,15)

STADION: Arena Pantanal u Kujabi (kapacitet 42.968 mesta)

POČETAK: 00.00

SUDIJA: Piter O’Liri (Novi Zeland) - 3,67 žutih kartona po meču, 0,19 crvenih kartona po meču, 0,19 penala po meču

MOGUĆI SASTAVI:

NIGERIJA (4-3-3): Enejama – Ambrouz, Ošaniva, Jobo, Omeruo – Onazi, Oziz, Obi Mikel – Mozes, Emenike, Musa.

BIH (4-4-2): Begović – Salihović, Bičakčić, Vranješ, Kolašinac – Pjanić, Misimović, Bešić, Lulić – Džeko, Ibišević.

Kvote za sve mečeve Mundijala 2014. u Brazilu, specijale i klađenje uživo na SP možete pronaći OVDE.

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Guliver/Getty Images)


tagovi

reprezentativni fudbalBrazil2014Brazil2014F

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara