"Munijain"
"Munijain"

Munijain: Opet ću da urlam (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.04.15. | 16:40

„U životu ima i gorih stvari od povrede kolena“, kaže vezista Atletik Bilbaoa

MunijainRadamel Falkao, Viktor Valdes, Havi Martinez, Tijago Alkantara, a sada i - Iker Munijain. Sjajni vezista pretrpeo je jednu od najgorih povreda u svetu sporta, poput pobrojanih asova koji su u poslednjih godinu dana doživeli istu sudbinu, stradali su i njemu prednji ukršteni ligamenti, ali dragulj Atletik Bilbaoa se ne predaje.

Bez obzira što fudbalom neće moći da se bavi do sredine oktobra, dan posle saznanja da ga čeka duga pauza deluje optimistično.
Nažalost, stigla je potvrda loših vesti. Nekoliko meseci neću moći da radim ono što me čini najsrećnijim - da igram fudbal. To je jak udarac na mene, ali spreman sam da se borim i da se oporavim. Ne smemo zaboraviti da u životu ima i gorih stvari od povrede kolena. Želeo bih da se zahvalim svima koji su mu prethodnih dana slali poruke ohrabrenja: prijateljima, članovima porodice, sadašnjim i bivšim saigračima, novinarima... Hvala vam milion puta. Tužan sam zbog povrede, međutim, srećan zbog toga što sam okružen ljudima koji mi daju snagu da istrajem. Vratiću se da opet zaurlam kao na ovoj fotografiji. Ili jače, ako je moguće“, napisao je Munijain na svom Instagram profilu na kome se vidi kako proslavlja jedan od golova za Bilbao, a to je i naslovna fotografija ove vesti.

Izabrane vesti

Inače, Iker Munijain se povredio na gostovanju Sevilji u minulom kolu Primere, kad je na njega, prd kraj prvog poluvremena, startovao Ever Banega. Evo kako je to izgledalo...

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraprednji ukršteni ligamentiIker MunijainEvropaAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara