"Žoze Murinjo"
"Žoze Murinjo"

Murinjo hvali Engleze: Nemci su na plaži, Španci se sunčaju na Maldivima, a ovde nema Božića, nema porodice, ima samo fudbala

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.12.14. | 17:46

„Navijači širom zemlje im daju poštovanje time što svaki stadion bude rasprodat“, objasnio je Portugalac

Žoze MurinjoSvako ima svoju omiljenu ligu i nikada nećemo dobiti podatak koje evropsko prvenstvo je najbolje, ali jedno je sigurno – da nema Engleza dani oko Nove godine bi bili prazni. Dok su igrači iz drugih zemalja na pauzama, Premijerligaši igraju tri kola za samo nekoliko dana i za to im dugujemo zahvalnost, a to misli i trener Čelsija Žoze Murinjo.

Popularni Specijalni je naglasio koliko težak posao imaju igrači Čelsija, Arsenala, Liverpula i drugih timova u predstojećim danima, za razliku od njihovih kolega iz kontinentalnog dela Evrope.
„To je veoma teško, imam mnogo poštovanja za igrače iz ove zemlje, bilo da su Englezi ili stranci. U ovom trenutku Nemci su na plaži, Španci se sunčaju na Maldivima i svi rade slične stvari. A u ovoj državi se igra 26. pa 28. i onda prvog, nema porodice, nema Božića, samo fudbal. I mislim da igračima treba pokazati poštovanje, i navijači širom zemlje im daju to poštovanje tako što svaki stadion bude rasprodat“, objasnio je Murinjo.

Izabrane vesti

Englezi, hvala vam!

(FOTO: Action images)


tagovi

boksing dejČelsiEngleskaEvropaPremijer ligaPrimeraŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara