""
""

Murinjo je provaljen: Lučesku otkrio zbog koga je Posebni bio u Ukrajini, a nije Jarmolenko

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.10.15. | 11:18

Iako se mislilo da je Portugalac u Kijevu skenirao ofanzivca kijevskog Dinama, trener Šahtjora otkriva da je meta bio Jevhen Konopljanka

Prisustvo Žozea Murinja na tribinama stadiona u Kijevu tokom kvalifikacionog meča između Ukrajine i Španije prošle nedelje je privukao veliku pažnju. Iako su na terenu bili Miurinjovi izabranici iz Čelsija, Aspilikueta i Fabregas, oni nisu razlog njegovog boravka po hladnom vremenu u ukrajinskoj prestonici.

Izabrane vesti

Pretpostavljalo se da je Portugalac došao zbog ukrajinskog reprezentativca Andrija Jarmolenka koji se često pominjao kao pojačanje velikih klubova. Samo nekoliko dana kasnije, Jarmolenko je potpisao novi ugovor sa Dinamom i tako je otpala mogućnost da se preseli na zapad Evrope, pa samim tim i u Čelsi. Izgledalo da je Murinjova poseta bila uzalud...

Ali sada je otkriveno da nije Jarmolenko bio razlog Murinjove posete. Već Jevhen Konopljanka!
„Murinjo je zainteresovan za Konopljanku. Bio sam na utakmici sa njim i on mi je to potvrdio“, rekao je Šahtjorov trener Mirčea Lučesku za ukrajinske medije.

Podsetimo, Konopljanka je prošlog leta prešao u Sevilju iz Dnjepra kao slobodan igrač, a u ranijim prelaznim rokovima se pominjao kao pojačanje mnogih premijerligaških klubova.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žoze MurinjoŠpanijaSeviljaPrimeraPremijer ligaMirčea LučeskuJevhen KonopljankaEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara