"Luk Šo"
"Luk Šo"

Murinjo je već ljut - na udaru Luk Šo

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.09.16. | 09:42

Mada ni Antonio Valensija nije sasvim pošteđen

Luk ŠoTražio je četiri velika imena i uprava mu je dovela Zlatana Ibrahimovića, Pola Pogbu, Henrika Mhitarjana i Erika Bajija. Vrlo brzo je, međutim, Žoze Murinjo shvatio da svi ofanzivni problemi dosadnog Mančester junajteda koji mu je u amanet ostavio Luj van Gal nisu jedini na Old Traford. Van Galov Junajted je rashodovan. I treba mu potpuni remont, a sudeći prema poslednjim izjava novog šefa struke Luk Šo je taj koji bi trebalo da bude zabrinut za mesto u timu.

Jer upravo je u levom beku Murinjo pronašao krivca za nedeljni poraz od Votforda (1:3). Doduše, čini se da je Portugalac potkačio i desnog beka Antonija Valensiju, inače po ocenama javnosti jednog od boljih igrača u Junajtedovom timu. Ali Murinjo vidi ono što laiku ne zapadne za oko. I bez pardona udara pre svega po Luku Šou.
"Prvi gol Mančester Sitija i drugi protiv Votforda... Možete da vidite neverovatnu sličnost. Aleksandar Kolarov ima loptu u teškoj situaciji u ćošku na njegovoj polovini terena, ali umesto da ga pritisnu moji igraču mu daju prostor. Sad kod drugog gola, Nordin Amrabat dobija loptu, a naš levi bek je 25, umesto pet metara daleko od njega. A čak i na toj razdaljini on jednostavno čeka, umesto da skače ili pritiska", vidno nezadovoljan je Murinjo.

Izabrane vesti

Naravno, deo krivice za već treći poraz u nizu - u međuvremenu je izgubio i na gostovanju kod Fajenorda u Ligi Evrope - po običaju svaljuje i na sudije i nedostatak sreće. Međutim, ne propušta priliku da javno iskritikuje svoje pulene.
"To su taktičke greške, ali i stanje svesti i to ne može da se ispravi za dve nedelje. Ali to jeste pod mojom ingerencijom. Napredak celog tima kao i svakog pojedinca. Da pokušamo da prestanemo da pravimo defanzivne greške. To je moj posa".

U sredu protiv Northemptona u Liga kupu. U subotu protiv šampionskog tima Lestera.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaLuk ŠoEvropaEngleskaAntonio Valensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara