"Žoze Murinjo"
"Žoze Murinjo"

Murinjo nastavlja rat sa Špancima: Ramos nije zaradio zvanje mastera medicine u nekoliko prethodnih godina

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.11.14. | 16:31

„Verujem mom doktoru 100%, ako Del Boske ne veruje svom doktoru, to je njegov problem, a ne moj“, rekao je Specijalni

Žoze MurinjoBukti rat između Španije i Čelsija, a naročito između bivših saradnika Serhija Ramosa i Žozea Murinja i to zbog Dijega Koste i Seska Fabregasa. Dvojac Plavaca nije nastupao za Crvenu furiju tokom reprezentatitvne pauze zbog povreda, ali su minulog vikenda bili ključni u pobedi londonskog tima nad Vest Bromvičom – napadač je postigao gol, a vezista zabeležio asistenciju.

Ramos je tokom prošle nedelje kritikovao posvećenost reprezentaciji određenih igrača, mada je naglasio da ne misli na Fabregasa ili Kostu, ali teško da je to istina. Pre nekoliko dana je pecnuo Murinja, a Specijalni je odlučio da mu uzvrati i da pritom poktkači selektora Španije Visentea del Boskea.
„Otkako znam za Serhija Ramosa on je bio fantastičan igrač, ali on nije doktor. On nije doktor, a nisam ni ja. Radim svoj posao najbolje što mogu, ali nisam doktor. Moj doktor i doktor španskog nacionalnog tima su uradili preglede i odlučili su da igrači nisu u stanju da igraju. Ja nisam niko da im protivrečim, a mislim i da Serhio nije zaradio master u medicini u poslednjih nekoliko godina kako bi se razumeo u to. Verujem mom doktoru 100%. Ako Del Boske ne veruje svom doktoru to je njegov problem, a ne moj“, rekao je Portugalac.

Izabrane vesti

Murinjo je pogledao i u dvorište rivala kako bi opravdao izostanak Fabregasa i Koste iz nacionalnog tima.
„Vensan Kompani nije igrao za Belgiju protiv Velsa, ali je igrao u Premijer ligi ovog vikenda. Da li je to bio kompromis sa nacionalnim timom? Mislim da jeste, on je kapiten Belgije. Da li je on - ako vi kažete - varao da ne igra protiv Velsa? Mislim da nije, tako da smo svi prihvatili to da je bio povređen“, rekao je Murinjo.

(FOTO: Action images)


tagovi

Dijego KostaEngleskaEvropaPremijer ligaReal Madridreprezentativni fudbalSerhio RamosSesk FabregasŠpanijaVisente del BoskeŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara